עבור לתוכן

OC לפ3 סלוט1 בלוח ASUS P2B

Featured Replies

פורסם

קניתי מעבד פ3 550 סלוט1 מאדם חביב ברמת גן ביום שני והיום חבר שלי עזר לי להתקין אותו. זה היה טיפה מסובך כל הסלוט הזה אבל בסוף זה הסתדר.

עם המעבד הקודם שלי עבדתי על באס 112 קבוע לא הייתה שום בעיה, באס133 לעומת זאת היה פוסט אבל הווינדוס לא עלה.

עם הפ3 ב 133 הוא לא עולה (אין פוסט, המסך לא נדלק, מוזר שעם הישן המסך כן היה נדלק.. הסבר?)

ב 112 הווינדוס לא עולה

ב 103 הוא סוגר לי את 3דימארק (2001) באמצע פתאום בלי שום הודעת שגיאה

ב 100 הוא פועל יפה

(אלה האפשרויות היחידות שיש לי).

אני לא ממש מבין למה הבאס מסרב לעלות קצת בלי לעשות בעיות ? :| אולי זה כי חסר לו מתח? לצערי אין לי אפשרות בלוח הזה להעלות מתח.

פורסם

מה המעלות שלך, בטח זה משמגביל אותך..

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע ואני מאוד ספק שההבדל בטמפרטורה בין 100באס ל 103באס זה מה שעושה את 103 לא יציב. אל תנחש, תענה אם אתה יודע :|

בכלל עם המעבד הזה קיבלת היטסינק שנראה דיי אימתני וגם המאוור שלו יותר מרעיש, אם לצערי אני לא אצליח לעשות אוברקלוק למעבד אתם חושבים שיש מצב לקירור פאסיבי שלו?

פורסם
  • מחבר

עדכון: המאוור של הפ3 רועש יותר מהפ2, אם אין מצב לפאסיוי אתם חושבים שיש מצב להחליף את המאווררים?

פורסם

אם המאוורר של הP2 יתאים אז תחליף..

איזה זכרונות יש לך ?

אני לא מנחש המעלות אכן יכולות להגביל, אפילו 3MHZ של באס (מניסיון)

תבדוק דרך תוכנות את המעלות ותרשום.

פורסם

דני, תפסיק להיות ברזלן, ותקנה כבר מחשב חדש ;D

פורסם
  • מחבר

אלירן, לא כולם עשירים כמוך. משחק אותה מאופקים אולי כל אופקים של אבא שלך :|

יש לי זכרונות 133 אז הם לא הבעיה.

מה זה אומר ש 3דימרק נסגר פתאום באמצע אני זוכר שלפני שנה קראתי כאן שמישהו אמר שזה קשור למתח שחסר, מישהו יכול לאשר את זה?

פורסם

אלירן, לא כולם עשירים כמוך. משחק אותה מאופקים אולי כל אופקים של אבא שלך :|

יש לי זכרונות 133 אז הם לא הבעיה.

מה זה אומר ש 3דימרק נסגר פתאום באמצע אני זוכר שלפני שנה קראתי כאן שמישהו אמר שזה קשור למתח שחסר, מישהו יכול לאשר את זה?

זה אומר שהמעבד לא יציב !

פורסם
  • מחבר

מזה המעבד לא יציב? צריך לתת לו ריטלין?

אני משתגע זכרתי שיש כאן פורום איכותי אבל משום מה אף אחד שמבין לא עונה כאן :-\

פורסם
  • מחבר

אל הרעש הצלחתי להתרגל. אבל עדיין מסקרן אותי למה אני לא מצליח להעלות את הבאס אפילו במעט למרות שעם המעבד הקודם אפילו ב 133 הוא נדלק וב 112 הוא עבד פרפק. כאן ב 103 אפילו יש בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים