עבור לתוכן

נגן עם לפחות 20 גיגה והכי קטן וקל!

Featured Replies

פורסם

כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד :)

חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית.

אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות.

יש המלצות?

פורסם

תקציב?

אולי כדאי לך לחכות קצת כי יוצאים היום כבר הרבה נגני פלאש עם 16 ג'יגה. תלוי בתקציב שלך.

יש כבר כמה טובים כמו הZEN, הZVP, האייאודיו 7 (בקרוב אמורה לצאת גרסת 16 ג'יגה) אבל הם עוד לא בארץ. מאמין שיגיעו בקרוב.

בקיצור זאת ההמלצה שלי כי אם תקנה עכשיו נגן הרד דיסק שגם אם הוא קטן הוא עדיין יותר גדול וכבד מנגני פלאש, יכול להיות שתצטער ובגדול אחרי זה.

פורסם
  • מחבר

16 אני לא אקנה, אני צריך מינימום שבמינימום 20, אני מאמין שיקח לפחות שנה עד ה 32 בפלאשים. אני עדיין שוקל אם לחכות עד אז, גם ככ הם יהיו נורא יקרים.

תקציב מינימאלי כמובן.

פורסם

נסה לחפש יד שנייה IRIVER IHP120, אמנם לא קטן אבל איכותי נוח ובעל איכות סאונד מדהימה.

פורסם

יש את הX5.

עד ינואר אמורים לצאת כבר כרטיסי זיכרון של 32 ג'יגה.

למה לא תקנה 16?

לדוגמא נגן כמו הזן החדש של קריאיטיב עם 16 ג'יגה ועוד כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה או של 8. נותן לך נגן קטן מאוד ואיכותי מאוד עם 20 ג'יגה או .24

פורסם
  • מחבר

המממ לא ידעתי שאפשר להוסיף עוד...

מבחינתי אם יש 16 ותומך בעוד 8 אפשר להתפשר על 24 :)

ולגבי האייריבר, יש לי אותו כבר, אני חושב שהייתי בין הראשונים בארץ שהיו להם אותו, רק שהוא התלקל אחרי שהתקנתי רוקובוקס. ולא הצלחתי לסדר אותו או למצוא מקום שיעזור לי.

פורסם

לפי מה שאיסטרוניקס אומרים הZEN החדש אמור להגיע החודש לארץ. אבל אל תצפה לאיזה מחיר טוב, הוא הולך להיות יקר ובנתיים הוא היחידי עם 16 ג'יגה שיש לו חריץ הרחבה לSD.

בארה"ב הוא עולה 300 דולר. אז תחשוב כמה הוא יעלה בארץ. לדעתי מינימום 1600 וזה עוד שאני אופטימי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים