עבור לתוכן

"איך לעשות " את השכנה הסקסית שלי -מורה לאנגלית?

Featured Replies

פורסם

חבל אחי שלא ניסית כמו שצריך... היית לפחות יוזם מגע כלשהו - אולי החושים שלה פתאום היו מתעוררים והיא כן הייתה מעוניינת. יכול להיות שהיה יוצא רק סקס ולא חברות (זה שהיא דחתה את ההצעה שלך לצאת איתה לא אומר שהיא לא מוכנה לעשות איתך סקס)... אתה מבין אחי, עם נשים - אין לך מה להפסיד. זה לא שיצרת איתה איזה קשר ידידותי כל כך חזק שאתה מפחד להרוס אותו. המקסימום שבמקסימום - היא הייתה אומרת לא ונותנת לך סטירה. ואתה יודע מה? מהטעויות האלו הכי לומדים.... וכן, גברים ממארס ונשים מונוס - גבר שמבין נשים זה גבר שיש לו ניסיון איתם. אף אחד לא "נולד" עם זה - זה משהו שמקבלים עם הניסיון. גם דון ז'ואן עצמו היה ילד קטן וחסר ביטחון פעם, שלא ידע כיצד להתחיל עם נשים. אבל הוא עזר אומץ, ניסה וניסה וניסה ושיפר את הניסיון שלו עד כדי כך שבשלב מסוים בחיים שלו הוא הצליח לפתות נשים בקלות כמעט לכל מטרה - בין אם זה סקס ובין עם זה יחסים, ובין עם זה יזיזות ובין עם זה סתם ידידיות. זה משהו שמקבלים עם הזמן. יש לי חבר טוב שאני מאוד תופס ממנו - הוא היה מנסה להתחיל עם בחורות בכל מיני מצבים ודרכים, בשביל לגוון ובשביל לשפר את הטכניקה שלו. הוא היה מתאמן באופן קבוע על האינטראקציה עם נשים. היום, בסוף יב', הוא כבר שכב עם לפחות 10 בנות ב-3 בתי ספר שונים בעיר שלי, שלא לדבר על הבנות מהקיבוץ שליד, ועל החברות והיחסים שהיו לו. ושומעים עליו שהוא בן אדם חופשי ברוחו, שיש לו אומץ וביטחון עם נשים, ושהוא מאוד אופטימי - ושכיף להיות בחברתו, גם לבנים וגם לבנות. וכל זה זה כי הוא הלך עם הלב, ניסה, ניסה ולא התייאש - עד שהוא קיבל את ה"טאץ'" הזה עם בנות. ואתה יודע מה? הוא גם לא נראה משהו בכלל מבחינה חיצונית. :)

אז אתה יודע מה? אם אתה מרגיש שזה היה הדבר הנכון לעשות ואתה שלם עם זה שלא ניסית לדעת בה - אז אוקיי. אבל אם אתה מרגיש שלא - אז חבל. אולי היה יוצא לך מזה קצת סקס טוב. וגם אם הייתה אומרת לא - ותזכור את זה טוב טוב - תמיד בתוך תוכך הייתה מרגיש יותר טוב כי אתה יודע שניסית. עם נשים עדיף בדר"כ לנסות ולהיכשל מאשר לא לנסות בכלל. פעם, כשהייתי מתחיל עם בחורה הייתי מאוד מפחד שהיא תאמר לי לא. היום אני ממש לא שם זין כבר. אני יודע שלא משנה מה, אני כמעט תמיד ארגיש יותר טוב אם אני יודע שניסיתי.

ורק האנשים שמנסים מגיעים לבסוף לטאץ' הזה שיש לגברים שיש להם חיי סקס ואהבה טובים. חיים רק פעם אחת, לא? :)

• תגובות 138
  • צפיות 31.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רגע רגע, 13 עמודים ובסוף היא מתחמקת באלגנטיות?

אתם עושים צחוק מעבודה... אתה והיא.

מי עושה צחוק? הטיס שנכשל במשימה, או כל שיירת תותחי הפורום שלא הצליחו לתת את העיצה המתאימה לכיבוש?

עכשיו ברצינות

בשיעור הבא תציע לה לשתות משהו...

בסוף השיעור תקח את הכוס שממנה היא שתתה ותגלוש לעתיד (50 שנה יספיקו). תכנס למעבדת ביולוגיה כלשהיא ותבקש פרופיל גנטי לדגימת הרוק. עכשיו כל שנותר, זה להיכנס למאגרי מידע ולזהות את הפרומון שמשפעל את המשיכה המינית שלה בצורה הכי יעילה. תזמין כמה מיקרוגרם והיא שלך לעד...

פורסם

שים לה יד על הכתף בכביכול חיבוק חברי, תסתכל לה בעיניים ותשאל "אז מה, את מוצצת או כן?". היא שלך.

פורסם

אני אתן טיפ ישיר בשביל לסגור את הטחינה הזאת של המקלדות שלכם לשווא - בפורומים אקטואליה וכללי לא נוספות הודעות לספירה שלכם . . .

זהו אפשר להמשיך לעזור לאחרים ולא להמשיך לכתוב פה בבל"ת :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים