עבור לתוכן

Windows Longhorn XP

Featured Replies

פורסם

יש לי וינדווז לונגהורן !!!!!

זה כזה יפה...

עכשיו סיימתי להתקין+תמיכה בעברית...

אין פה משהוא יותר מידי מיוחד....

מחר אני יעלה תמונות....(אם מישהוא יודע לאן אני יכול להעלות חוץ מנענע שיכתוב...)

לילה טוב!!!

פורסם
  • מחבר

טוב

כמו שהבטחתי אני מעלה תמונות של הוינדווז החדש...

כן כן יש לי אותו על המחשב באמת אבל---- יש לי בעיה עם JAVA אין שום תמיכה בJAVA ...

מישהוא יודע איפה אני יכול להוריד תמיכה??

האקספלורר הוא אקספלורר 6.05 רגיל... אני חושב...

אם יש למישהוא הצעות- בבקשה.....

Desktop%2EJPG

Desktop2%2EJPG

Hwzone%2EJPG

mycomputer%2EJPG

properties%2EJPG

Welcome%2EJPG

פורסם

שלום. בתגובה לנושא הזה. אני מעוניין גם להתקין windows longhorn xp, אני רוצה לדעת אם כדאי לי להתקין את הגירסה הזאת? מה טוב בה, ואיזה שיפורים היא מציעה חוץ מהשיפורים ששמתי לב שיש במראה של הווינדוס הזה. מה אתה אומר שווה להתקין?

פורסם
  • מחבר

טוב, אין בזה שום דבר מיוחד ...

כל מיני עזרים חדשים כמו הסרגל בצד ושינה ויזואלית של הווינדווז עצמו אין משהוא מיוחד...

למה לא:

1- הוא יותר כבד מהXP הרגיל והבוט שלו לוקח איזה 15 שניות יותר...

2- אין לך תמיכה בכל הדרייברים (יש לי בעיות עם הפורטיסימו)

3- אין לך תמיכה בג'אווה...

4- אין לך תמיכה בכלל לווינדווז עצמו...

אם מישהוא יכול לעזור לי עם הבעיות שלי- PLEASE!!!!!

פורסם

נשמע ווינדוס די דפוק האמת... אם אין לו תמיכה בדרייברים וכיוצא באלה אז אפשר לשכוח בטח מלהפעיל עליו משחקים וכאלה... אני יישאר עם הווינדוס xp הנחמד היציב והתומך והנתמך שלי וימשיך לחיות חיים שקטים בלי הרבה בעיות :)

פורסם

אהבתי את הפילטר של האותיות, שאפשר להציג קבצים רק מ-A-D וזה...

חוצמזה נראה לי דיי דפוק בינתיים, אולי ייעלו אותו במשך הזמן יותר..

פורסם

קשה לי להאמין שהלונג תראה ככה גם ביום ההשקה, יבצעו בה הרבה מאוד שינויים ואני מניח שגם וויזואליים.

פורסם
  • מחבר

OK

הווינדווז בכלל לא דפוק- והוא עובד טוב...

ואפילו יציב אבל:

יש לו תמיכה רק בדברים ממש נפוצים שזה אומר:

כרטיסים של אינוידיה וקריאייטיב ועוד כמה חברות קטנות...

ואף חברה עדיין לא פיתחה דרייברים לכרטיסים שלה שיתמכו גם בלונגהורן...

משחקים ותוכנות עובדים עליו מצוין ואפילו מהר...

אחרי הקטע של הבוט שמתארך באיזה 15 שניות הוא פשוט טס...

השינויים היחידים שיהיה בגרסא הסופית זה עדכון דרייברים , גירסאות של מדיהפלייר ואקספלורר.

כל השאר ישארו אותו הדבר...(עם תיקונים של אבטחה וכאלה כמו בכל ווינדווז ) אבל בעקרון זה אותו הדבר...

ממליץ להתקין בתור מערכת שניה ולא למחוק את הישנה (מטעויות לומדים...) אני יפרמט ויתקין XP + LONGHORN...

לעדכונים על גירסאות וכאלה יש את :

www.winbeta.org

:hi:

פורסם

שמעתי שאי אפשר להתקין אותה יחד עם מערכת הפעלה נוספת על אותו מחשב.... לתשומת לבך...

פורסם

מעניין איך הוא יבצע ב-3DMark2001.... :smoke:

אחרי הכל, הוכח לפני מספר חודשים איזו מע' הפעלה מתאימה יותר למשחקים..

פורסם
  • מחבר

שמעתי שאי אפשר להתקין אותה יחד עם מערכת הפעלה נוספת על אותו מחשב.... לתשומת לבך...

התקנתי אותה ביחד עם XP אז מה ששמעת לא נכון

מתקינים את אחת מהמערכות ואח"כ פשוט מתקינים את השניה מהBOOT ולא מתוך הווינדווז...

זה יוצר דואל בוט אוטומטי...

אני יבדוק בשבוע הקרוב מה יותא ל ב3DMARK כי עכשיו יש לי איזה בעיה במאוורר של הכרטיס מסך...

פורסם

מה כל ההתלהבות? אז הורדת תוכנה מהאינטרנט... לפי מה שהבנתי אסור לקשר כאן לאתרים כמו winbeta וכאלה... ו-LH לא מומלץ כמערכת הפעלה לעבודה יומיומית, אבל נחמד לשחק איתו קצת על מחשב שלא ממש צריכים...

פורסם

גם אני התקנתי Longhorn ומשתמש רק בו בינתיים ואין לי שום בעיות:

דרייברים - היו לי בעיות עם התקנת הדרייבר של ATI אבל עשיתי לSETUP מצב תאימות לXP התקין יפה

בלי - נתן שגיאה

NERO - הדרייבר לא מותקן כראוי אבל שוב פעם, מצב תאימות (לWindows XP) להתקנה פותרת את הבעייה לחלוטין.

אם יש לך בעיות עם ה Gameport כמו שלי היו אז תעתיקו מהXP המקורי את הקובץ Gameport.inf וgameport.pnf תשנו את השם שלהם ל

gamport.inf וgamport.pnf (או למשהו אחר, כל שעוד זה יהיה בסיומת המקורית) תלכו לDEVICE MANAGER ותבחרו לעדכן את הUnknown Driver (מסומן עם סימן שאלה צהוב) תבחרו חיפוש אוטומטי ואז זה יזהה שזה Gameport הוא יגיד שחסר קובץ שקעיקרון נמצא כבר בLonghorn בתיקייה C:\Windows\System32\Drivers תעשו אישור וזהו :-)

בעיות נוספות ופתרונם:

היה לי טיפה בעיות עם הקרק (WINXP_CRK) אבל בסוף הצלחתי, הבעייה היא שאחרי שעושים את הקרק Longhorn פתאום עובד לאט

ולוקח לו יותר זמן לפתוח את התוכניות בהתחלה. הפתרון: תפתחו את הTask Manager ותראו שיש שם משהו שנקרא WinFS שלוקח מלא זכרון (70מ"ב בערך) זה מה שתוקע את המחשב, כעיקרון זה איזה שירון של חלונות שצריך לבטל אותו לחלוטין ולהפוך לDisabled (מ Automatic) זה יבטל עוד 3 שירותיים שבכלל לא הכרחיים יחד איתו. השירות שצריך לבטל הוא: Windows Future Service.

אחרי שתבטלו תראו שנעלם ההתהליך WinFS הרבה זכרון התפנה, והמחשב עובד מהר יותר.

בקשר לJava....

ניתן להוריד Java מכאן:

http://www.krm.com/ms/msjavx86.exe

וזה עובד יופי על Longhorn.

שמתי לב שבגרסת ה IE שיש בLonghorn זה לעיתים נסגר כשכוסבים הודעה כאן בHWZONE.

שמתי לב שלפעמים אחרי שימוש של הרבה זמן הExplorer נסגר וגם כשמכניסים דיסק (צרוב) לכונן אז לוקח הרבה זמן עד שAutoPlay עולה.

יש גם שגיאות לפעמים... אבל בסך הכל יציב כמו XP הרגיל ודי נוח לשימוש אה ויש משהו מרגיז שלא ממש גיליתי:

נכון שנכנסים נגיד לדיסק הקשיח אז יש דבר כזה שאמור להראות נתונים על התיקייה שאתה נמצא בה, זה לא הכרחי כלל וזה תופס חצי מהמסך!

אז אני מוריד את זה אבל כל פעם שנכנסים לתיקייה חדשה שבה לא הורדתי את זה, זה מופיע שוב#@$!!, כאילו חלונות זוכר איפה הורדתי את זה ואיפה השארתי והברירת מחדל זה להראות את זה. אם מישהו יותע איך להוריד את זה שלא יופיע יותר אז שיגיד בבקשה.

ודרך אגב.... כל הבעיות הנ"ל אני פתרתי וגיליתי בעצמי וישר דיווחתי לכם ;D

תמיד אוהב לעזור ;)

פורסם

נשמע ווינדוס די דפוק האמת... אם אין לו תמיכה בדרייברים וכיוצא באלה אז אפשר לשכוח בטח מלהפעיל עליו משחקים וכאלה...

יש לו תמיכה רק בדברים ממש נפוצים שזה אומר:

כרטיסים של אינוידיה וקריאייטיב ועוד כמה חברות קטנות...

ואף חברה עדיין לא פיתחה דרייברים לכרטיסים שלה שיתמכו גם בלונגהורן...

ואל תבלבלו את המוח אעלק אין תמיכה, קודם כל אני הצלחתי להפעיל כל דבר על ה Longhorn ז"א משחקים, תוכנות הכל ואין שום בעייה!!! הצלחתי להתקין עליו את כל הדריוורים שלי, ז"א הכרטיס קול On-Board (של VIA) , כרטיס קול נוסף של כרטאטיב, דרייברים מקוריים של Ati (לא של Microsoft) עם תמיכה ב Open-GL, המודם ADSL ואפילו המודם 56K הישן שלי של ESS וגם כרטיס וידיו ישן משנת 1996.

למעט המצלמת USB שלא הצלחתי - מצלמה ישנה שבכלל הדרייברים שלה הם ל4.0NT אז מפליא שזה בכלל עובד על הXP הרגיל.

אני משחק בו משחקים, גולש צורב ומוריד והכל עובד מצויין, אני יכול לעשות הכל בו ואני בכלל לא מוגבל איתו משום בחינה.

כמעט כל דריוור שעובד על XP עובד גם על LONGHORN!.

ואני חייב לציין שההתקנה של הLonghorn היא הרבה יותר יפה מזה של הXP והרבה יותר מהירה, לוקח משהו כמו 25 דקות התקנה

בעוד שבXP הרגיל 50 דקות.

הוא ישר נכנס למצב עם GUI, לא מתקין בדוס בכלל!!! ז"א אתה מכניס את התקליטור והוא נכנס למצב GUI ישירות מהתקליטור ללא שום העתקות קבצים לפני.!!! דרך אגב... הוא לא מבקש ממך להגדיר לו שום דבר בהתקנה עצמה, רק אחרי שהותקן חלונות אתה מגדיר אותו! אז זה אומר שאתה יכול לעזוב את המחשב במהלך ההתקנה!.

למרות זאת, אני ממליץ באמת להתקין את הLonghorn בלי למחוק את הXP הרגיל (להשאיר את מע' ההפעלה הנוכחית ולהתקין בדיסק קשיח אחר כמו שאני עשיתי ואז אני בוחר בהדלקת המחשב איזה מע' הפעלה להעלות)

בסכה"כ די התרשמתי מהLonghorn אבל עדין יש בו עדיין מעט תקלות הדורשות טיפול!.

פורסם

ברור שיש לו תמיכה ברוב ההתקנים, LH הוא כרגע רק XP עם שיפורים... ה-winFS זה ה-service שיהיה אחראי על גישה למערכת הקבצים החדשה WinFS (Yukon). בינתיים היא עוד לא מוכנה.

יש העתקת קבצים מינימלית ל-RAM לפני ההתקנה - היא פשוט מבוססת WinPE ולכן היא גם יותר מהירה - היא משתמשת בקרנל של XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים