עבור לתוכן

שחקתי אותה עם ה8800GTX :)

Featured Replies

פורסם

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח.

נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף.

לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס.

ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה!

עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית.

אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

פורסם

אפילו בצחוק לא הייתי קורא לזה הנחה.

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לי.. 8800GTX ב2500 שח... איפה ראית כזה?

פורסם

הליברטי יחזיק לך את כל זה ?

פורסם
  • מחבר

שאלתי בפורום ואמרו לי שכן.

פורסם

מזל טוב :xyxthumbs:

אני הייתי ממש קרוב לקנות אותו

אבל לא הסתדר תקציבית למרות שהמחיר היה מפתה מאד

תהנה וספר לנו איך הוא אצלך אחרי שתקבל אותו..

The Z-Guy

פורסם
  • מחבר

בטח אתם הראשונים לקבל תמונות! ;D

נ.ב. זה היית אתה שהזמין וביטל?

פורסם

תהנה ממנו רק אל תתקין על המחשב החדש שלך ויסטה, אתה לא תוכל להעלות חצי מהמשחקים ומהתוכנות שיש היום, סתם ביאוס

תתקין XP SP2 אל תעשה את הטעות הזאת..

פורסם

תגיד מה דגם הCRT שלך שיש לו כזו רזולוציה מטורפת? :o

פורסם
  • מחבר

איזה בעיות יש ל8800GTX עם וויסטה?

המסך שלי הוא SUMSUNG SyncMASTER 757DFX

ומה שגיליתי לאחרונה הוא שברזולוצייה 1024X768 הקצב הרענון המקסימלי הוא 100MHZ וברזולוצייה 1248X1024 זה 85MHZ ו1600X1200 זה 75MHZ

שאת זה לא ראיתי באף מסך בערך. :smile1:

קניתי אותו לפני 4 שנים בערך ב1500 ש''ח אם אני לא טועה וזה הרכיב שהחזיק הכי הרבה ועדיין מחזיק כמו גדול!

פורסם

איזה בעיות יש ל8800GTX עם וויסטה?

המסך שלי הוא SUMSUNG SyncMASTER 757DFX

ומה שגיליתי לאחרונה הוא שברזולוצייה 1024X768 הקצב הרענון המקסימלי הוא 100MHZ וברזולוצייה 1248X1024 זה 85MHZ ו1600X1200 זה 75MHZ

שאת זה לא ראיתי באף מסך בערך. :smile1:

קניתי אותו לפני 4 שנים בערך ב1500 ש''ח אם אני לא טועה וזה הרכיב שהחזיק הכי הרבה ועדיין מחזיק כמו גדול!

היידד לCRT האחרונים, הדגולים ביותר לי יש CRT בדיוק עם אותן רזולוציות כמו שלך ואותו REFRESH RATE אבל של חברת CTX, אחלה מסך חד חלק ומיועד לגרפיקאים וגיימרים אני נהנה מכל רגעון ואפילו העיניים לא כואבות.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך... מי שיש לו מקום על השולחן מומלץ כזה מסך... אבל 19' היה יותר מתאים.. אבל לא נבכה על זה. :P

יש לו ריענון טוב מאוד וגם הצבעים יותר עשירים ועמוקים.. מאשר במסך הג'נרי הקודם שלי שהיה זבל אורגני טהור... (את הנוחכי קבלי מאבא שלי שקנה לעצמו נייד).

פורסם

למה לעזאזל לא מוכרים יותר CRT?

פורסם

גדול ומסרטן (בסוף יגלו ש LCD גם מסרטן :smile1:). אנשים לא יקנו מסך CRT מצויין ב 1100 שקל אם יש באותו מחיר מסך LCD דק כי ה LCD יותר מודרני, הם בכלל לא מבינים שה LCD פחות טוב בהרבה מיקרים.

פורסם

גדול ומסרטן

אין מה לעשות... קודם כל הבריאות.

שמעו לי יש LCD לא הכי הכי (תראו במפרט) ועדיין אני מעדיף אותו על CRT..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים