עבור לתוכן

אבקש עזרתכם בבחירת מדפסת לייזר משולבת, עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום.

אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד').

עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי, על כל 12000 דפים צריך להשקיע עוד 2000 ש"ח - 5 טונרים + תוף חדש)? האם לא עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה במקום לקנות תוף הדפסה חדש? האם למישהו ידוע על בעיות עם המדפסת הספציפית הזו, או לחילופין - האם המדפסת הזו מומלצת)?

אני מניח שמדפסת לייזר צבע לא תיכנס בתקציב הזה, אבל האם יש מדפסות לייזר משולבות אחרות המתאימות לתקציב?

תודה על התגובות.

פורסם

התוף מוזיל את עלות הטונר,אם היית מדפיס כל יום אלף לא היה משתלם לך לקנות את הברדר כי אז כל שבועיים היית מחליף תוף.

למשתמש ביתי זה לא משנה,הוא עולה 350 ש"ח לא 600.

אופציות נוספות הן ה 3119 של זירוקס או ה 1005 של HP.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

לפי האתר של אופיס דיפו, ה Brother DCP 7010 עולה 800 ש"ח, בעוד שה Xerox 3119 וה HP 1005 עולות 1000 ש"ח. בנוסף הטונר באמת קצת יותר זול עבור ה 7010, וכמו כן רזולוציית ומהירות ההדפסה יותר טובות לעומת ה 1005 וה 3119. מבחינתי ה 7010 נראית לי עדיפה, אבל שוב אני חוזר לעניין התוף - האם, לפי הניסיון שלכם, בטווח הארוך המדפסת הזו משתלמת? אני לא יודע כמה דפים אני אדפים בחודש, אבל אני לא מתכנן הדפסות "כבדות".

פורסם

לצרכים בייתים היא מצוינת,עד שתצטרך להחליף תוף יעברו כמה שנים טובות.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה. אני אעדכן כשאקנה.

עידכון:

קניתי בסוף את ה DCP 7010. בינתיים היא עובדת מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים