עבור לתוכן

ביום שישי אני עושה את המודינג הראשון שלי =]... מן ציור על פרספק.. אבל יש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

אני עושה מן "ציור זוהר" על פרספק (צורה של גראס)

איפה אני קונה פרספקט?

וכמה עולה בערך לד? (בצבע ירוק או כחול תלוי מה אתם מציעים)

מה אתה מציעים?

תראו כל המחשב שלי כחול והדלת רואים שהיא חצי כחולה גם מתי שהיא סגורה..

אז אתם אומרים לשים לדים ירוקים מאחורי המודינג? כאילו שיהיה בדלת חצי ירוק חצי כחול?

או כחולים? שהדלת תיהיה כולה כחולה?

פורסם

עם איזה כלי אתה מתכנן לבצע את המוד? יש לך דרמל?

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות צורה של גראס, יהיה מן הסתם יותר ריאלי להאיר בלד UB ירוק..., עדיף אפילו שניים או ארבעה לדים.

Aviko

פורסם
  • מחבר

עם איזה כלי אתה מתכנן לבצע את המוד? יש לך דרמל?

מה זה דרמל?

אני עשתי שבלונה ואני צובע עם ספריי שחור...

פורסם
. איפה קונים דרמל? באיזה ראשים להשתמש?

(מילות מפתח לחיפוש: דרמל, DREMEL, ראשים, ראשי חיתוך, מולטי פרו)

קודם כל, דרמל (DREMEL) היא שם החברה שמייצר את הכלי המקורי המולטי פרו. (וזהו בעצם שמו של הכלי ושל חיקוייו כיאה למילה גנרית כמו ג'יפ לדוגמא)

במהלך השנים צבר הדרמל מוניטין רב ככלי חזק ונוח בקרב קהילת המודרים העולמית, וכנדרש נוצרו לו חיקויים רבים ומגוונים, אך רובם ככולם נותנים את רוב הייתרונות של הדרמל המקורי בפחות כסף.

החיקויים הנפוצים בארץ הם של WOLF ו- HUNDAI. ניתן להשיג אותם בחנויות כגון הום סנטר ואייס, ומדי חודש-חודשיים ישנו מבצע עליהם בוא ניתן להשיג אותם במחיר מצחיק של כ-100 שקל בדרך כלל.

את הראשים לדרמל תמצאו באותם חנויות שקניתם את הדרמל. הראשים ממוספרים בקודים מיוחדים ועל פיהם תוכלו לזהות אותם. טבלת הראשים המלאה נמצאת בסטיקי שבאתר בכתובת הבאה

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.msg621806#msg621806

צוטט מאשכול FAQ ^^^

בשיטה שלך יהיה קצת קשה לגרום לציור לזהור ... אלא אם כן תכוון את הלדים על החומרה ... ואז יראו את החומרה מוארת דרך הצורה שלא צבועה

אם תכוון את הלדים על הפרספקס .. לא יהיה אפקט תאורה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני ישים את הלדים מתחת ומעל הציור.... אני עושה שהגראס יהיה שקוף (זוהר) ומסביבו עיגול (שחור) ומה שמחוץ לעיגול גם זוהר..

פורסם

אם תכוון את הלד על הפרספקס ... זה לא יהיה זוהר :kopfpatsch:

קרני האור או שישתקפו מהפרספקס או שישברו ויעברו דרכו

בשביל שזה יזהר צריך לשייף את הפרספקס עד למראה קרח כזה ולשים לדים בצדדים אז זה יזהר .. אבל אם תשייף לא תראה דרכו וגם לא תראה את הציור אלא אם תשייף בצד הפנימי ואת הציור בצד החיצוני

פורסם

^^^^^

לא מבין מה הבעיה אחי.. :nixweiss:

מבפנים הוא משייף... מבחוץ הוא מדביק שבלונה של ה"גראס" וצובע מסביב בשחור...

מאיר עם לדים מהצד... ויראו רק באמצע את הציור זוהר כי כל השאר צבוע...

פורסם

הבנת הכל נכון אחי ואין שום בעיה ...

פשוט בלי שיוף שום דבר לא יזהר ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים