עבור לתוכן

שמירת טאבים בFireFox ללא תוסף.

Featured Replies

פורסם

שיחקתי קצת עם קובץ הגונפיגורציה של הFireFox ועליתי על משהו:

תכנסו לFireFox וכתבו בכתובת about:config

לחיצה ימנית ותצרו ערך בוליאני חדש, בערך תרשמו browser.sessionstore.onclose ותגדירו לו ערך true

בשורת החיפוש בדף תרשמו browser.startup.page ותשנו את הערך שלו ל3.

יש לציין שזה שומר את הטאבים לחלון FF האחרון שיסגר כיוון שFF רץ בProccess יחיד כל החלונות שייכים לאותו session ולכן סגירה של חלון שלם ללא סגירת session שווה ערך לסגירת טאבים פשוט.

פורסם

בפתיחה הבאה זה נותן את הבחירה אם לשחזר את השסן האחרון או להתחיל חדש (כמו שיש אחרי קריסה) ?

פורסם

בפתיחה הבאה זה נותן את הבחירה אם לשחזר את השסן האחרון או להתחיל חדש (כמו שיש אחרי קריסה) ?

לא זה פשוט פותח את כל הטאבים!

אחלה דבר!

תודה דובי זובי! אחלה דבר! עדיף מעוד פלאג.. :xyxthumbs:

פורסם

אני מניח שזו בדיוק אותה פעולה שהפלאג מבצע, לא?

בכל מקרה, מה שאני עושה שאני רוצה שהטאבים יפתחו לי מחדש (לא באופן קבוע), זה לרצוח את פיירפוקס דרך המנהל משימות, פשוט לגרום לו לקרוס, ואז פעם הבאה שאני פותח אותו אני מקבל הודעה אם לפתוח מחדש את כל הטאבים. :)

זה די אירוני.

פורסם

אני מניח שזו בדיוק אותה פעולה שהפלאג מבצע, לא?

בכל מקרה, מה שאני עושה שאני רוצה שהטאבים יפתחו לי מחדש (לא באופן קבוע), זה לרצוח את פיירפוקס דרך המנהל משימות, פשוט לגרום לו לקרוס, ואז פעם הבאה שאני פותח אותו אני מקבל הודעה אם לפתוח מחדש את כל הטאבים. :)

זה די אירוני.

אבל זאת דרך ארוכה יחסית לדרך הזאת.. במקרה הזה אתה פשוט יוצא מהFF נכנס ו.. וואלה! כל הטאבים פה :)

פורסם

אבל זאת דרך ארוכה יחסית לדרך הזאת.. במקרה הזה אתה פשוט יוצא מהFF נכנס ו.. וואלה! כל הטאבים פה :)

כן, אבל אני לא רוצה שזה יפתח לי את הטאבים כל פעם, רק כשאני רוצה.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני לא רוצה שזה יפתח לי את הטאבים כל פעם, רק כשאני רוצה.

ועושה בעיות עם קוקיז ודברים אחרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים