פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים שלום לכולםלהלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא.1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)?2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס.3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם??מבקש עצות אני דיי תקועתודה רבה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אל תידאג 1.הספק בעקרון צריך להיות עם המדבקה אליך, אבל אפשר גפ אחרת 2.אל תידאג האוויר לא יחסם הכל טוב 3.אין מצב , ה חומרה מתאימה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים 1) אם בתחתית המארז יש לך פתחי קירור, וההברגה מאחורה מתאימה, אז תתקין אותו עם המאוורר מופנה כלפי פתח האוורר התחתון. אם אין פתחי אוורור, אז תפנה את המאוורר לכיוון פנים המארז.2) אתה יכול להתקין את הכרטיס בסלוט העליון יותר בלוח.3) הכל אמור להתאים בקלות.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר קודם כל תודה לכל העוניםבדופן של המארז קיים לי פתח איוורו אבל הוא אינו בגודל של המאורר 12CM האם גם כך זה היה תקין להתקין(לא כל האויור החם יפלט החוצה דרך הפתח)תודה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים זה לא נורא ספק לא דורש קירור כזה מחמיר , עדיף לך להשאיר אותו כשהוא לוקח אויר מבחוץ ככה יהיה קירור יותר טוב בפנים
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר זה לא נורא ספק לא דורש קירור כזה מחמיר , עדיף לך להשאיר אותו כשהוא לוקח אויר מבחוץ ככה יהיה קירור יותר טוב בפניםאז לאיזה כיוון אני צריך לחבר את הספק שהמאוור לכיוון המארז או לכיוון ההפוך - לספק זה יש מאוור אחד זה שאתם רואים והוא מוציא אוויר מהספק
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים לא ניראה לי שהוא מוציא, אתה בטוח?בכל מיקרה זה רק מצדיק את דברי אתה לא רוצה אויר חם על החומרה נכון?אז כוון אותו למטה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר לא, אני לא בטוח לגבי האם המאוור מוציא אוויר מהספק או מקרר את הספק(מכניס אוויר).האם מישהוא יכול לענות גם על זה תודה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים המאוורר של הספק כוח מכניס תמיד מכניס אוויר אל תוך הספקאם יש חירור והוא יכול לשאוב מבחוץ אוויר קר אז תשאיר אותו ככה זה יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.