עבור לתוכן

עוד פיקסל מת?! הרביעי במספר מנקסטופ.

Featured Replies

פורסם

כל אלו שאומרים שהם לא היו קונים אצל יעקב, איזה אלטרנטיבה בדיוק יש לכם ? אני לא חושב שיש הרבה חנויות שמאפשרות לבדוק את המסך במעמד הקנייה, למען האמת אני מכיר כמה שבאופן מפורש לא מאפשרות זאת. בנוסף מי עוד היה מחליף לכם את המסך לאחר שבוע במידה והיה פיקסל שרוף ? זוהי מדיניות אישית של יעקב וגם במקרה זאת אני לא מכיר עוד חנות שמאפשרת זאת. גם מבחינת המחיר יעקב הציב רף חסר תקדים.

אני לא מכיר חנות אחרת שמתעלה על השירות שנותן יעקב ככה שאמירות כגון "אני אצל יעקב לא קונה" הם פשוט מיותרות ומנותקות מהמציאות. יעקב נותן את השירות הכי טוב וזה למה קנינו אצלו את המסכים וכל הבעיות שצצות פה הן פשוט בעיות שיש לייחס אך ורק למסכים. פשוט יעקב הוא היחידי שמוכן להתמודד איתן.

• תגובות 88
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה לי טובה,ותעשה שיעורי בית לפני שאתה כותב דברים ללא כיסוי!!

מלבד המחיר(שהוא יקר בסביבות 150-200 ש"ח)-רוב החנויות שמוכרות DELL מאפשרות בדיקה בחנות

טרם הקנייה(גירסה+פיקסלים),ונותנות אחריות פיקסל ראשון=החלפה בשבועיים הראשונים.

את ה"דרישות" האלו מצד חברי פורום זה- החנויות כבר מכירות.

יעקוב לא המציא את הגלגל בעניין הזה..

הוא עשה שיעורי-בית טרם התחלת המכירה שלו.

אל תשכח-שהיו כאן כאלו שקנו מסכי DELL מחנויות מורשות הרבה לפני שיעקוב מכר את המסך הראשון שלו,וכנראה שגם אחרי...

פורסם

אז אני ממליץ לך לעשות שיעורי בית חביבי. כמו שאמרתי, אני מכיר מספר חנויות שלא מאפשרות לפתוח את המסך בכלל במעמד הקנייה. אתה יכול להתווכח כמה שתרצה אבל בשורה התחתונה כשמסתכלים על מכלול הדברים השירות שנותן יעקב הוא הטוב ביותר.

במקום להאשים את יעקב תתחיל להסתכל על הדברים מנקודת מבט אובייקטיבית - הטכנולוגייה עדיין בעייתית ולא בשלה. לא סתם דל קבעה רף של 6 פיקסלים שרופים להחלפת המסך.

פורסם

אז תסביר איך זה שקניתי כבר 5 מסכים של BENQ שניים מהם בחצי שנה האחרונה וביצעתי בדיקה של פיקסלים שרופים בכול המסכים ובאף לא אחד מהם נימצא פיקסל שרוף?! וזה עוד "רק" BENQ שDELL כאמור נחשבת להרבה יותר טובה ואיכותית...ותן הסבר גם על זה שבמפעל בו אני עובד קנו מהיבואן של DELL (או דרך משווק לא יודע איך לא שאלתי את הבוס על זה) ולא נימצא פיקסל מת אחד במסכים ואני יודע כי הם ניקנו לעמדות שלנו שאנחנו עובדים בהם והיסתכלתי בכולם! ושאלתי את כולם באף אחד מהם אין שום פיקסל ושום בעיה כולשהיא....תסביר את זה שליעקוב הזה קורה כול כך הרבה מיקרים שיש בהם פיקסלים מתים...

ואני בכול חנות מקבל אפשרות לפתוח קניתי 5 מסכים כמו שאמרתי את כולם בדקתי לפני הקניה. לפני התשלום והתנתי את זה כתנאי לקניה שלי ואיפשרו לי בלי שום בעיות ואפילו כשביקשתי שאני רוצה לחבר למחשב עם DVI באמת ולא מתאם כמו שהיה להם הכניסו אותי לחדר האחורי למנהל וחיברו לי למחשב שלו...וזה היה בשקם אלקטריק..ובמחסני חשמל...במחסני חשמל קניתי 3 מסכים ובשקם אלקטריק 2...(הייתי באילת והיה מבצע)

סליחה למען ההגינות אני יתקן את עצמי כי עכשיו ניזכרתי:

בעבודה היה מיקרה אחד של פיקסל שרוף..הוחלף כעבור יום אחד בא שליח עם מסך אחר אבל זה מתוך 50 מסכים!

פורסם

אם אתה רוצה לקנות מסכים פחות נפוצים, כמו ויוסוניק או איזו (או דל ), אתה לא יכול לקנות אותם במחסני חשמל... אני דיברתי (פנים אל פנים) עם המנהלת של פנדה,והיא הבהירה לי שרק במקרה קיצוני שבו לא יהיה לקוח בחנות אוכל לחבר את המסך ולבדוק אותו. האופציה שהם נותנים,היא לקחת את המסך ליום אחד (מקסימום!) אליך הביתה, לבדוק אותו אצלך, ורק אח"כ להחזיר עוד באותו יום אם נתגלתה בעייה. ואם אתה לא גר ליד החנות,זה חתיכת טרטור לא קטן.

פורסם

^^^וכולנו יכולים לנחש למה... כי רק ככה הם יכולים להכניס אותו בחזרה לקרטון ולמכור אותו לאיזה פרייאר שלא ישים לב מה הוא מקבל.

פורסם

^^^וכולנו יכולים לנחש למה... כי רק ככה הם יכולים להכניס אותו בחזרה לקרטון ולמכור אותו לאיזה פרייאר שלא ישים לב מה הוא מקבל.

אני לא חושב ככה,הם אומרים שהם מחזירים ליבואן. מדובר פשוט בשירות גרוע. זה הכל.

פורסם

רק בשביל זה כדאי לרכוש מוצר מחנות מורשה שבה לא תהיה בעיית "גיבוי" במקרים של תקלות הדורשות החלפה.

חנויות שלהן לא תהייה האפשרות להחזיר מוצר תקול ברמה יחסית נמוכה(כמו פיקסל שרוף)-אין ספק שיגלגלו את המוצר הלאה

יש לקחת בחשבון שלא כל לקוח מעודכן כמונו לגבי פיקסלים שרופים...יש כאלו שבכלל לא ירגישו בהם.

פורסם

לפני שקניתי את הLCD הראשון שלי, עשיתי השוואת תנאי אחריות בחנויות השונות בארץ, לבסוף קניתי בKSP משום שאצלהם יש חוק האומר שמהפיקסל הראשון יוחלף המסך בשבוע הראשון ולאחר שבוע מס' גדול יותר של פקסלים.

הנחת יסוד שהלכתי לפיה, אם לא יתגלו פיקסלים מתים מההדלקה ועם ההרצה של המסך (תוכנה), אז סיכויים קלושים שישרף פיקסל בעתיד.

אני אישית החלפתי 5 מסכים בKSP מפיקסלים מתים\תקועים בצבעים שונים, הם לא הכי שמחים להחליף, אך מה לעשות החוק שלהם "דופק" אותם.

אני רוצה לציין מקרה שהיה לי טלויזית LCD 32" שהיו לה 4 פיקסלים תקועים כשכל אחד מת בצבע אחר, לאחר כחצי שנה של שימוש הפיקסלים חזרו לחיים כלא היו מתים כלל.

ועוד משהו נוסף, אולי חלקכם מודע או שהייתם מגיעים למסקנה הזו, כמה שגודל הLCD גדול יותר, כך הסיכויים שיהיו לו יותר פיקסלים מתים.

לקח: LCD קונים עם תנאי אחריות כמה שיותר טובים ומחנות טובה.

פורסם

כשאני קניתי את המחשב הנוכחי והחלפתי גם מסך, המחיר של המסך בחנות שבה קניתי את המחשב היה יקר ב200 שקל מחנויות אחרות. בסופו של דבר קניתי אצלהם גם את המסך כי חוץ מהם היו רק 2 חנויות שהסכימו לתת לי לבדוק את המסך במקום, אבל אלו חנויות שבחלומות הכי גרועים של האויב שלי לא הייתי רוצה לראות אותם. והמסקנה של זה היא שעל שירות טוב צריך לשלם, כי שירות טוב שנותנים לך במעמד המכירה לא מעיד בהכרח על השירות שתקבל במעמד ניצול האחריות.

דרך אגב, חשוב מאד גם לבדוק מחשב חדש לפני שלוקחים אותו הביתה ולא רק מסכים.

פורסם

מחשב זה בעיתי לבדוק כי

הרבה אנשים קונים בלי מערכת הפעלה

ככה שאתה יכול אומנם לבדוק דרך תוכנות בדיקה שעושות בוט עצמי

אבל אין כמו לבדוק על מערכת הפעלה להיות בטוח שכל מה שאתה רוצה עובד בלי לעשות בעיות

התוכנות בדיקה שעושות בוט עצמי גם לא לוקחות תמערכת לגבול כמו משחק כבד לדוגמה

אז אתה לא יכול בלי מערכת הפעלה לדעת איזה חום המעבד והכרטיס מסך מגעים במאמץ

פורסם

קודם כל תבדוק שאתה מקבל מה שהזמנת, בדיקה פיזית בלבד.

וכדי לבדוק שהכל תקין אתה יכול להשתמש בlinux lc/dok.

פורסם

הכל טוב ויפה אבל אתה לא יכול לבדוק בלינוקס משחקים כבדים

ולא יתחממות כי הכרטיס מסך לא פועל חזק

חוץ מיזה לפעמים יש בעיות חומרה שמפעילות את רוב הדברים אבל לא את כולם

לי לדוגמה היתה בעיה אם כרטיס מסך שלא היה מוכן להריץ סרטים במצב חומרתי

רק בלי ההצת חומרה יכולתי לצפות אם איכות מגעילה

וזה שהכל היה מותקן כמו שצריך

החלפת הכרטיס פתרה תבעיה

ככה שרק בדיקות "עולם אמיתי" מספיק איכותיות

אם לינוקס על דיסק אתה יכול לבדוק אם המחשב פועל

אבל לא לבדוק את כל הישומים

פורסם

הדיון הזה כבר מזמן חרג לכל מיני כיוונים לא רצויים. אני לא רואה טעם להשאיר אותו פתוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים