עבור לתוכן

עוד פיקסל מת?! הרביעי במספר מנקסטופ.

Featured Replies

פורסם

בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 ולאחר שקראתי את

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 יש המשך:

לאחר עבודה של ימים ספורים על המסך, ולאחר שבועיים מיום הקנייה, הופיע לו פיקסל מת באמצע המסך על ה DELL 2407WFP-HC שרכשתי מיעקב. נו, מה תגידו על זה? 4 מסכים של יעקב עברו תחת הידיים שלי עד כה וארבעתם היו עם פיקסל מת. לאור הנתונים שיעקב מציג (11 ל 100), מדובר בפלא סטטיסטי, לא? אולי זה אני? יכול להיות שאני נועץ מבט חזק מידי במסך?

מיואש לגמריי. אמנם עברו שבועיים מיום הרכישה ויעקב מדבר על שבוע, אבל לאור החצי שנה שהמתנתי אני מקווה שהוא לא יהיה קטנוני.

:'(

על החתום,

XANA (מי זה?) מדווח שוב מהשטח

• תגובות 88
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[glow=red,2,300][/glow]בואנה XANA:אתה חלום הבלהות של NEXTOP :lol:

א--ח--ר--י--ו--ת NEXTOP עומדת למיבחן פעם נוספת

פורסם

הקניה הנוספת שלך ממנו היתה טעות .

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהוא הופיע אחרי שבדקת והוא נמצא במעמד הקנייה ללא פיקסלים שרופים ? תמוהה מאד...

בהצלחה בהחלפה !

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהוא הופיע אחרי שבדקת והוא נמצא במעמד הקנייה ללא פיקסלים שרופים ? תמוהה מאד...

בהצלחה בהחלפה !

מחזק ^^^

הסיכוי שיקרה כזה דבר הוא אפסי.

רוב הסיכויים הם שפיספסת את הפיקסל השרוף כשרכשת את המסך (יש שם הרבה פיקסלים חחח), לא יזיק לשאול את יעקוב האם הוא יכול להחליף את המסך עקב זה.

אם תמצא עוד תקלה\ות, כך הסיכויים להחלפת המסך שלך יהיו גדולים יותר.

בהצלחה!!!

פורסם

אור כהן,

אל תנסה להיות יותר חכם מהאפיפיור

בהחלט יכולים להופיע פיקסלים שרופים לאחר שבוע ואף יותר

רק לצורך ההמחשה-במסך EIZO שרכשתי לפני מס' שנים גיליתי פיקסל שרוף שיצא רק אחרי חצי שנה

ו EIZO זה ה the best שבטכנולוגיות המסכים

פורסם

אור כהן,

אל תנסה להיות יותר חכם מהאפיפיור

בהחלט יכולים להופיע פיקסלים שרופים לאחר שבוע ואף יותר

רק לצורך ההמחשה-במסך EIZO שרכשתי לפני מס' שנים גיליתי פיקסל שרוף שיצא רק אחרי חצי שנה

ו EIZO זה ה the best שבטכנולוגיות המסכים

ומה עשית כשגילית זאת, החליפו לך אותו, אם לא, מדוע את חושב שיעקוב יחליף?

פורסם

קטן עלי הפיקסל הזה...

אפילו לא ניסיתי לפנות לייבואן.

מה שחשוב באמת הוא שהמסך יהיה תקין במשך 5 השנים הראשונות מאז הרכישה(לפחות,כי אלו שנות האחריות)

חמסה חמסה ;)

נ.ב

יעקוב בשבילי לא נחשב.

אני רוכש מסכים רק מיבואנים מורשים.

פורסם

קטן עלי הפיקסל הזה...

אפילו לא ניסיתי לפנות לייבואן.

מה שחשוב באמת הוא שהמסך יהיה תקין במשך 5 השנים הראשונות מאז הרכישה(לפחות,כי אלו שנות האחריות)

חמסה חמסה ;)

נ.ב

יעקוב בשבילי לא נחשב.

אני רוכש מסכים רק מיבואנים מורשים.

אז זהו, מדוע את חושב שיעקוב יחליף לאנשים שרכשו אצלו מסך לפני חצי שנה, וכעת מצאו פיקסל 1 שרוף את המסך, אם יבואנים אחרים לא עושים כך?! :bash:

אתה אומר שאפשר לחיות איתו אז בבקשה.

אם יעקוב אכן יסכים להחליף את המסך, בבקשה, הוא עקף כל יבואן רישמי אחר במדיניות הפיקסלים.

אין סיבה מיוחדת שהוא יחרוג מהמדיניות הרישמית של 6 פיקסלים כל 3 שנים, רק אם הוא באמת באמת נחמד.

אז בסדר, במחשבה שלך יש מתג ON\OFF שאומר שאתה לא קונה מיבואנים לא רישמיים מאיזושהי סיבה, אבל כולם נחשבים.

אי אפשר להאשים פה את נקסטופ, אם עברה חצי שנה, והפיקסל נשרף במחצית, תצטרך לחכות לעוד כמה שישרפו או שתחייה איתו, כי נקסטופ מתפקדת כמו כל יבואן רשמי++.

הצגתי את טענותיי.

פורסם

הצעה ידידותית לי אליך,אור כהן:

את תפקידך כ"אמרגן" סיימת.

אל תנסה להיות היחצן של NEXTOP,וכל בעייה שתתעורר כאן תעבור אצלך "סינון".

אל תכניס את עצמך לבוץ הטובעני הממשמש ובא..

לדעתי יעקוב הכניס את עצמו לבור ללא תחתית...וכל פיפס שיצוץ במסכים שהוא מכר-יציפו כאן את הפורום

את ההתחלה כבר ראינו...

המלצה..רד מזה

פורסם

הצעה ידידותית לי אליך,אור כהן:

את תפקידך כ"אמרגן" סיימת.

אל תנסה להיות היחצן של NEXTOP,וכל בעייה שתתעורר כאן תעבור אצלך "סינון".

אל תכניס את עצמך לבוץ הטובעני הממשמש ובא..

לדעתי יעקוב הכניס את עצמו לבור ללא תחתית...וכל פיפס שיצוץ במסכים שהוא מכר-יציפו כאן את הפורום

את ההתחלה כבר ראינו...

המלצה..רד מזה

תודה על "ההצעה הידידודית" שלך...

לפי המילים שלך אני ה"אמרגן" של המכירה הקבוצתית הזאתי, וזה נכון.

אבל יחצן זה כבר משהו אחר.

אנשים שואלים שאלות\טענות, אני עונה, כל מי שענה הוא יחצן?

זה רק דעתך, שכל פיפס יווצר בהלה, אבל אתה לא ענית על השאלה החשובה מכולם:

כעבור חצי שנה, המסך יוחלף על 6 פיקסלים, ואתה בעצמך אמרת שנוצר לך פיקסל שרוף לאחר חצי שנה, ולא טרחת למימוש האחריות.

נקסטופ נותנת אחריות כמו כל יבואן אחר, 6 פיקסלים ב 3 שנים, ולא חורגת משום תנאים, אז מדוע אתה תוקף אותם?!

הרי אתה בעצמך אמרת שפיקסל שרוף יכול להיווצר בכל מסך בכל זמן!.

כל הודעה שנייה שלך בפורום, זה כמה נקסטופ גרועים, אבל מה, הוא לא קנה מהם בכלל, העיקר לקטר מאנשים אחרים.

אני לא אעמוד בפינה והראה איך אתה מפיץ "שמועות" על נקסטופ, בלי חוויית ניסיון, ומשכנע את כולם לא לקנות שם ללא שום סיבה חריגה.

פורסם

כמה נקסטופ גרועים שמעתי משיחות עם כל הבראנז'ה שמתעסקת במסכי DELL..

יבוא יום ואתה תראה את זה מעל גבי הפורום הזה

אני ממתין בכליון עיניים לראות איך הוא מגבה את 2 הבעיות שצצו בשבוע האחרון עם המסכים שהוא מכר

אני רוצה לקוות(בשביל הלקוחות) ש NEXTOP לא יקבלו את המשלוח הבא בעוד חצי שנה :bash:

פורסם

כמה נקסטופ גרועים שמעתי רק שמעת, אבל לא חווית, אם מפקח בריאות היה שומע שהמקום מסוכן, הוא היה סוגר אותו משמיעה או שהוא היה בא לבדוק את המקום? משיחות עם כל הבראנז'ה שמתעסקת במסכי DELL..

יבוא יום ואתה תראה את זה מעל גבי הפורום הזה זה יהיה היום

אני ממתין בכליון עיניים לראות איך הוא מגבה את 2 הבעיות שצצו בשבוע האחרון עם המסכים שהוא מכר כמו שמארתי, אם זה פיקסל אחד שרוף אחרי חצי שנה, אין סיבה שיחליף את המסך

אני רוצה לקוות(בשביל הלקוחות) ש NEXTOP לא יקבלו את המשלוח הבא בעוד חצי שנה :bash:אתה איחלת להם מזל רע? למה? עכשיו באמת ירדת מהפסים...

אני לא התפלא אם אתה יבואן\מוכר ממקום אחר שיש לו אובססיה נגד NEXTOP.

פורסם

זה לא רק פיסקלים יש זליגה של צבעים, בכללית הם גרועים לאומת חברות אחרות שעוסקות בזה.

אני לא יודע מה תעשה עם זה אבל אני אומר מניסיון לא אישי שלי אלה של דוד שלי איתם, תיתמודד עם זה, ניראה לי ביכלל עם אתה כולכך מגן עליו אוליי אתה מקושר לשמה.

פורסם

זה לא רק פיסקלים יש זליגה של צבעים, בכללית הם גרועים לאומת חברות אחרות שעוסקות בזה.

אני לא יודע מה תעשה עם זה אבל אני אומר מניסיון לא אישי שלי אלה של דוד שלי איתם, תיתמודד עם זה, ניראה לי ביכלל עם אתה כולכך מגן עליו אוליי אתה מקושר לשמה שמה.

זליגה של צבעים? תסביר את עצמך :s07:, בכל מסך מכל יבואן יכולה להיות זליגת צבעים במסך, זה עניין של מזל, אז על מה אתה קובע שהם גרועים במזל :nono:

תראה, אין לי שום קשר ליעקוב (הוא בירושליים ואני בהרצליה :s07:) הוא פשוט בן אדם מאד נחמד, שמכר לי את המסך ולא הרוויח כלום מזה כדי להודות לי על מה שעשיתי.

אני פשוט חושב שעד שבאן-אדם צדיק אחד קם על ארץ סדום, כולם מפילים אותו, בגלל זה אין צדיקים.

הוא עשה את העבודה שלו, הוא מכר לכם את המסכים, אבל מה, לפני שכל אלה עם התלונות כאן מהפורום מתקשרים ליעקוב, הם מתלוננים בפורום.

אנשים!!!, תתקשרו ליעקוב, ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לכם, אל תגידו שום דבר רע אלא אם יעקוב סירב לעזור לכם, אבל אף אחד לא דיבר איתו, אז מאיפה אתם יודעים, תתקשרו אליו!!! :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים