עבור לתוכן

Windows Internet Explorer 7 בעייה בפתיחת חלונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

צריך את עזרתכם התקנתי Windows Internet Explorer 7 ויש לי בעיה שבאתרים מסויימים כאשר אני לוחץ על איזה שהוא קישורהקישור נפתח בחלון נפרד ולא באותו חלון (כלומר באותו TAB) שיניתי את ההגדרות שיפתח ב באותו חלון אבל בTAB אחר אבל זה לא אמור להיות ככה.

בWindows Internet Explorer הקודם כאשר הייתי לוחץ על הקישור הוא היה פותח את הקישור באותו חלון (באותו מקום) מה שלא קורה בWindows Internet Explorer 7 הוא נותן הודעת שגיאה ולא מצליח לפתוח את הקישור בכלל!!

מה עושים?!?

זה קורה רק במכמה מקומות ספציפים.

פורסם

יש קישורים שמוגדרים להיפתח בחלון חדש, ולא כולם ניתן להגדיר שיפתחו בלשונית.

לא חושב שיש לך מה לעשות בקשר לזה.

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא אמור להיפתח כלל בחלון חדש!! בWindows Internet Explorer הישן זה נפתח באותו דף ולא פתח חלון חדש.

ורק בגירסא 7 זה משום מה פותח בלשונית/חלון חדש ונותן הודעת שגיאה!!

זה מתסכל!!!

עזרו!!!

פורסם

אבל זה לא אמור להיפתח כלל בחלון חדש!! בWindows Internet Explorer הישן זה נפתח באותו דף ולא פתח חלון חדש.

ורק בגירסא 7 זה משום מה פותח בלשונית/חלון חדש ונותן הודעת שגיאה!!

זה מתסכל!!!

עזרו!!!

זה קורה לך עם בדיוק אותו קישור? אותו קישור שבגרסא 6 נפח לך בטאב נפתח לך בחלון חדש בגרסא 7?

פורסם
  • מחבר

לא!

שוב פעם, יש קישור שכאשר אני לוחץ עליו בגירסא 6 הוא נפתח באותו דף כמו שצריך ואילו בגירסא 7 הוא נפתח בטאב חדש ונותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקישור ובנוסף יש קישורים שכאשר אני לוחץ עלהם נפתחים מלא טאבים ריקים ובטאב אחד אחרי השני ובטאב אחד מתוכם הקישור כן נפתח ואני צריך לסגור כל פעם את כל הטאבים הריקים כביכול זה ממש מעצבן!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים