עבור לתוכן

זקוק ליעוץ אוורור ארון מחשב ומוצרי חשמל (יש תמונה)

Featured Replies

פורסם

http://goldberg--online.com/pcbox.JPG

כמו שרואים בתמונה יש לי ארון ובו שלושה מכשירי חשמל שפולטים חום, פלוס המחשב שלי, ועם רשת אוורור שלא עוזרת בכלל.

בנוסף הארון סגור עם דלת זכוכית שאוטמת את האוויר החם בפנים ולא נותנת לאוויר קר להיכנס.

אני לא יכול להשאיר אותה סגורה כי כול הארון מתחמם יותר מדי ולא רק המחשב (יותר מדי זה 82 מעלות רק המעבד...) בכול אופן איזה פתרונות קרור אני יכול לעשות כאן מבלי להוציא את הדלת?

תודה מראש לעונים!

פורסם

holy shit 82?! :bash:

קודם כל! תכבה את המחשב מהרר, תוציא אותו, פתח את הדלת של המארז.

עכשיו, אתה יכול לקנות סינק+מאוורר למעבד.

אתה יכול גם לעשות 2 חורים במארז, 2 בעץ, ולקחת איזה צינור או משהו, שיתעל את האוויר החם/קר כמה סמטימטרים אל מחוץ/פנים המארז ...

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא לא רק איך לקרר את המארז אלה את כול הארון בגלל שגם הרסיבר ושאר מכשירי החשמל נורא מתחממים.

פורסם

אתה יכול לקדוח חורים בחלק האחורי של הארון ולהרכיב עליו איזה 2 מאוררי 120 מ"מ שלדעתי יעשו עבודה טובה

תעשה חורים עם מקדח כוס קטן כמה פעמים או עם מסורית או משהו בסיגנון

פורסם

המעבד שלך אמור למות :o

פורסם

לא ברור מה הגודל של זה, אבל בעיקרון לשים מאווררים בצד העליון האחורי ככה שהאוויר ישאב מהרשת, יעבוד על המכשירים ויפלט החוצה (מסלול אלכסוני).

פורסם
  • מחבר

הארון הוא בגודל 160 ס"מ

אני לא יכול לקדוח מאחורה בגלל שזה צמוד לקיר....

חשבתי על לשים מאוורים מתחת לרשת, (יש מקום...) אני לא יודע עם אחד או שניים יספיקו והשאלה שלי היא, אם המאוורים יהיו מתחת לרשת כלומר בחלקו התחתון של הארון, האם האוויר החם שנמצא גם למעלה ישאב ויכנס אוויר חדש?

כלומר האם זה ישפיע על כול הארון ולא רק על המחשב?

ועוד שאלה, אמרת פה מאוורים של 120, אני לא בקיע כול כך בזה, אתם מתכוונים למאוורים רגילים שפשוט לפרק ולחבר לארון כחלק ממנו או מאוורים של מחשב?

כי אני רוצה לחבר אותם לחשמל ולעשות להם מתג ON\OFF.

ולמה ובכמה יש הבדל רעש בין שני מאוורים 120, לבין 5 מאוורים רגילים של מחשב (ספק,מעבד,כרטיס מסך + שניים בתוך המארז)

פורסם

לדעתי הכי אפקטיבי יהיה אם תשים שני מאוררים 120 אחד למעלה והשני למטה בחלק האחורי של הארון כי שם רוב החלקים שגורמים לחום

ותעשה מן חור בכל אחד מהמדפים כדי שתווצר מן ארובה ואז יכנס לך אוויר קר מלמטה ויצא מלמעלה אחרי שהוא יעבור דרך כל המכשירים ויתחמם.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שמאחרוה אי אפשר לעשות חורים כי זה צמוד לקיר,

ויש כבר פתח בין המגירות (10 ס"מ פנוי לכבלים) אז יש את אפקט התעלה,

אבל השאלה שלי זה עם אני יכול לשים את המאוורים או המאוור למטה בלבד, ובצד איפה שהרשת ?

פורסם

לא התכוונתי בקיר האחורי..............................אלה ה"רצפה" של הארון וב"תקרה"

פורסם
  • מחבר

גם לא,

תקרא זה לוויטרינה, ורצפה???

לא הבנתי כול כך,

אבל שוב כמו שאמרתי אני רוצה לשים מתחת לרשת, זה אפשרי?

פורסם

שי 2 מאוררים כמה שיותר גדולים ברשת (אם היא מאפשרת זרימת אוויר מספיקה ולא תחסום אותו) ותעשה חורים למעלה ותשים עוד שני מאוררים גדולים.

אלו שלמטה יכניסו ואלה שלמעלה יוציאו אוויר!

פורסם

תסביר בדיוק באלו צדדים אי אפשר לעשות חורים.

אני דיברתי על הצד הנגדי לאיפה שהרשת, לא הגב של הארון.

160 ס"מ באיזה כיוון?

מה המידות האחרות?

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות רק בקיר של הרשת הצד הנגדי לו הוא מתחבר לארון בגדים (הכול חלק מספריה אחת גדולה) 160 ס"מ גובה 50 אורך ו 60 עומק

פורסם

הכי אפקטיבי זה לשים מאורר שמכניס למטה וכזה שמוציא למעלה כי כמו שאתם יודעים אויר חם עולה למעלה...

והם האויר שלמטה ישאב החוצה לא עשינו כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים