עבור לתוכן

וירוס\ מזיק... לא מליח להסיר אותו:

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי וירוס\מזיק כלשהו על המחשב שהשם שלו הוא: PCTattletale

הוא נמצא אצלי בנתיב c:\windows\system32\winload

עשיתי סריקה במצב בטוח באמצעות kaspersky וavg anti spyware והם לא מצאו את הוירוס..

רק xoftspy מוצא את הוירוס..... וכאשר ניסיתי להסיר אותו גם במצב בטוח וגם במצב רגיל אבל הוא אומר שכדי להסיר אותו צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואז הוא אומר שהוא לא הצליח להסיר אותו....

איך לעזאזל אני מעיף אותו?!?!

נ.ב

יש לי windows vista home preimuim

תודה

פורסם

תמחוק את התיקייה בצורה ידנית(אם זה לא נמחק במצב נורמלי אז תנסה במצב בטוח)

אם זה עדיין לא עוזר תוריד תוכנה שנקראת Spybot Search And Destroy או Ad-Aware

פורסם

אם אתה לא מצליח למחוק את זה, תשתמש ב UNLOCKER כדי לבטל את החסימה של הקובץ ואז תמחק.

פורסם
  • מחבר

Wh1t3, אחי אני ינסה אם ad aware

Shlompy, אסור למחוק את הקובץ באופן ידני!!!! אחרת המערכת הפעלה לא תעלה.. שים לב למיקום של הרוגלה...

MCSE, לא הבנתי בידיוק איך זה עוזר לי??

פורסם

מדובר בתוכנת ריגול לקריאת לחיצות מקשים וצילומי מסך. האתר מציע סריקה בחינם , ותוכנת הסרה.

תנסה תוכנת חינם: AVG anti-rootkit . לא בטוח , שתוכנה זו תפטור את הבעיה.

http://www.download.com/

פורסם

Shlompy, אסור למחוק את הקובץ באופן ידני!!!! אחרת המערכת הפעלה לא תעלה.. שים לב למיקום של הרוגלה...

קודם כל, זה לא משנה אם תמחק את הקובץ ידני או בעזרת האנטי וירוס, אם הקובץ הוא קובץ מערכת, אז יכול להיות בעיה שהווינדווס לא יעלה.

אבל זה שזה נמצא לך בתיקיה WINLOAD לא אומר בשיט שזה קובץ מערכת.

99% מהוירוסים והרוגלות מותקנות בתיקיות מערכת.

אם עכשיו אני שלח לך וירוס בשם shlomi.exe אני אשים לך אותו בתיקיה WINLOAD, אתה חושב שאם תמחק אותו הווינדווס לא יעלה לך בגלל שהוא נמצא בתיקיה הזאת?

בכל מקרה, בוא נגיד שזה קובץ מערכת, והאנטי וירוס ימחק לך אותו, אז גם ככה ידפק לך הווינדווס.

מה שאתה צריך לוודא, זה שהקובץ עצמו הוא לא קובץ מערכת, בלי שום קשר לתיקיה שבה הוא נמצא, ואם הוא לא קובץ מערכת, אז להעיף אותו קיבינימט בכל דרך אפשרית, אוטומטית או ידנית, זה לא משנה.

שוב, תמשתמש ב UNLOCKER לבטל את החסימה, זו כנראה הסיבה שגם התוכנה שהשתמשת בה לא מצליח למחוק אותו.

פורסם
  • מחבר

אחי איך אני יודע אם הקובת הוא קובת מערכת?!?!

אם למישהו יש vista שיבדוק אם יש לו את הקובץ הזה בבקשה..

ויכול להיות שהxoftspy מזהה את הקובץ כוירוס\ רוגלה בגלל שהתוכנה לא מותאמת לויסטה? (אני מפעיל אותה עם תאימות לxp)

פורסם

ויכול להיות שהxoftspy מזהה את הקובץ כוירוס\ רוגלה בגלל שהתוכנה לא מותאמת לויסטה? (אני מפעיל אותה עם תאימות לxp)

ממש לא קשור.

לגבי איך לדעת אם זה קובץ מערכת, אתה יכול גם לעשות חיפוש בגוגל. אבל מה השם של הקובץ? PCTattletale.EXE???

כי חיפוש של הקובץ הזה בגוגל לא מניב תוצאות, אז סביר להניח שזה לא קובץ מערכת.

אתה בטוח שזה השם של הקובץ?

פורסם

תנסה לסרוק עם NOD32

ועם AdAware, וגם עם Spyware doctor

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים