עבור לתוכן

זיכרון KINGSTON או CORSAIR?

Featured Replies

פורסם

קינגסטון הוא חברת הזכרונות הגדולה בעולם

לא מייצרת צ'יפים כמובן אבל מחזיקה בנתח השוק בגדול ביותר

כמו כל חברה בסגנון, הזכרונות שלה טובים כמו הצ'יפים עליהם הם מבוססים

היא לא פונה לשוק הגבוה בצורה של CORSAIR ושות' אלא בצורה פחות אינטנסיבית עם זכרונות הHYPERX שלה

כמובן שעם זכרונות בעלי צ'יפ מתאים אפשר להגיע לתוצאות מדהימות, גם כשמדובר בKINGSTON

היתה תקופה שהיו להם את הזכרונות BH5 הכי טובים בשוק (ביחד עם MUSHKIN וOCZ)

פורסם

אתה טועה. כל השאר מייצרות זיכרונות ל OC אבל בקשר לאמינות ולתאימות KINGSTON!

אפשר לראות את נתוני האמינות שאתה ראית?

פורסם

CORSAIR

פורסם

כמו שאמרו זה תלוי בדגם... בHIGH END קורסייר מובילים בבירור.

בVALUE לפי ביקורות משתמשים (אין ממש ביקרות רציניות על VALUE) הקינגסטון טובים יותר... עושים פחות בעיות וגם טובים משמעותית בOC...

בVALUE הייתי הולך על קינגסטון HIGH END מבין השניים קורסייר...

פורסם

:goodposting:

מחזק טענה!

פורסם

כמו שאמרו זה תלוי בדגם... בHIGH END קורסייר מובילים בבירור.

בVALUE לפי ביקורות משתמשים (אין ממש ביקרות רציניות על VALUE) הקינגסטון טובים יותר... עושים פחות בעיות וגם טובים משמעותית בOC...

בVALUE הייתי הולך על קינגסטון HIGH END מבין השניים קורסייר...

ביקורות משתמשים לא שוות את הרוחב פס שלוקח לך לטעון את הדף אינטרנט שהן כתובות עליו

פורסם

אפשר לראות את נתוני האמינות שאתה ראית?

ליאור, אני יכול לדבר מנסיוני. אני עובד בשנה האחרונה באירגון בעל 2000 מחשבים. באירגון ישנם מחשבים מיצרנים שונים, דגמים שונים ודורות שונים. החל מ Celeron 2 במהירות 400Mhz וכלה ב core 2.

80% מחשבים ממותגים (HP, DEL, COMPAQ, IBM) ושאר ה 20% Generics.

אותו אירגון קונה רק זכרונות של kingston, (כמובן רק value) ומנסיוני יש להם תאימות שמתקרבת ל 100%. לפעמים אנו מנתקים זכרונות ישנים כדי לשדרג, ומנסים לשים את אותם זכרונות ישנים ושונים במחשבים אחרים, ונתקלים בבעיות של תאימות. זה לא קורה עם kingston.

בנוסף, אחוז מימוש האחריות עקב אי-תקינות הוא מאוד נמוך.

אז אני בטוח שישנם עוד יצרנים עם זכרונות אמינים, תואמים ויחסית זולים כמו kingston . לי פשוט לא יצא להיתקל עדיין.

פורסם

הניסיון שלך לא כולל שום דבר חוץ מ-Kingston

כלומר אתה יכול להגיד כמה מתוך הכמות זיכרונות שלכם עברה RMA, אבל אתה לא יכול להשוות את זה מול חברות אחרות

פורסם

ביקורות משתמשים לא שוות את הרוחב פס שלוקח לך לטעון את הדף אינטרנט שהן כתובות עליו

אתה שוב טועה! הניסיון האישי של הרבה אנשים שווה לי הרבה יותר מאיזה סקר שאיזה אתר באינטרנט עשה!

ביקורת משתמשים מאוד מאוד שוות ובטח שאת רוחב הפס(שאתה לא בבעלותו!!). ראה את זאפ! מה אתה רוצה להגיד שהביקורות של זאפ לא שוות כלום?!?!? אם זה היה המצב אז הם לא היו מחלקים DOK בחינם על כל ביקורת וידאו ואייבורי לא היו פונים אלי אחרי שנתתי אליהם ביקורת רעה.

פורסם

הידע של משתמש קצה לרוב שואף ל-0

מה הוא מבין יותר מאשר לקנות ולפעמים להרכיב?

פורסם

אולי הידע שואף ל-0 אבל הניסיון מוכיח הרבה יותר. אם כולם אומרים לך שחנות א' היא גרועה ואתה קנית שם והכל היה בסדר אז לא ישכנעו אותך אחרת. לכן אני אומר, ניסיון אישי ושיתוף ניסיון זה עם הכלל מאוד עוזר ושןןה המון.

פורסם

בנאדם יודע להבדיל בין שירות חרא לשירות טוב

אבל לא יודע להבחין בין זיכרון טוב וזיכרון לא טוב אלא אם כן הוא מבין בתחום (ו-99% מהאוכלוסיה לא מבינים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים