עבור לתוכן

איך אתם מסתדרים בבית בחום הנוראי?

Featured Replies

פורסם

איזה חום נוראי? אפילו את המאוורר אני בקושי מדליק... (אך איזה כיף לגור בי-ם ולצחוק על כל מי שעדיין לא הבין שמישור החוף לא ראוי למגורי אדם.)

חח, לכל איזור יש את היתרונות שלו. אני גר 5 דק' נסיעה מהים פה בראשון.

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני שונא את הקיץ הזה, עברתי דירה והמזגן שלי עדיין בדירה הקודמת.

ושלא לדבר שהמחשב שיש לי מחמם את החדר בעוד איזה 10\15 מעלות.

פורסם

רוב האנשים פה בפורום צעירים והם לא משלמים חשמל אלא ההורים שלהם. מאוורר הוא הפתרון הטוב ביותר.

אני קניתי מאוורר 18" לא ריצפתי. כזה שעומד על עמוד. חשוב שיהיה 18" ולא 16" כי ה18 עושים ממש הרבה רוח והם בגודל של ריצפתי (אלה הגדולים מברזל).

בקיצור, אני מפעיל אותו 24/7 הוא גם זול ווחסכוני וגם מקרר יופי.

חוץ מזה אני כרמיאלי אז יש לי אויר טוב גם ככה(אין לחות ויש אויר נעים) אבל בצהרים מאוורר זה חובה.

פורסם

מחזיק מניפה... מה נראה לך, פותח הת'ראד?

איך עוד בנאדם יכול להתקרר בחום הזה? מאוור, מזגן, או סתם מקלחת כל 5 דקות... מה מטרת הת'ראד, הלדעתי, דבילי הזה?

פורסם

הנה שיטה להתקרר: תוציאו את שמיכת הפוך מהמחסן / ארון .. תעתפו את עצמכם בה אחרי שכבר תתחילו לשחות בתוכה מרוב חום וזיעה תורידו אותה ותראו כמה נעים הטמפ בחדר

פורסם

LOL

מזגן זה נחמד אם אתה מפונק ויש לך כמה $$$ לחשבון החשמל.

אני מדליק מזגן רק שבאים חברים או דברים כאלה (אמא שלי מדליקה שיש לה תלמידים).

לדעתי מאוורר זה סבבה לגמרי.

לא הבנתי מה כל כך מכער במאוורר. יש מאווררים נעים למדי....

תשתדל שחלק מהמאוורר יכוון גם לחלון\לדלת, כך זרימת האוויר בחדר תשתפר.

לירושלמי- בוא נדבר על מזל האוויר עוד 4 חודשים, בסדר? :):silly:

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, אצלנו המזגן דולק 24\7 ביממה על 25 מעלות [ממש קר] ואנחנו מקבלים חשבון קטן יותר מחבר שלי שאצלו דלוקים 4 מאווררים בלי הפסקה.

יוצא איזה 20 אגורות לשעה פחות או יותר.

פורסם

כן.

זה מוכיח שמזגן צורך פחות חשמל ממאוורר. :s07: ::)

פורסם

בעל הבית קמצן, קנה את הדירה בזול יותר בלי מערכת מיזוג.

בכל מקרה לא חם לי, מסתובב עם מאוורר בבית. ::)

פורסם

חחח לי אין בעייה עם החום.

בחדר שלי אני ישן כל הלילה עם מזגן על 12 מעלות, כח מקסימלי וקירור שלג+מאוורר תיקרה שמשפר את הסירקולציה והכל עטוף בסמיכה דקה,

ליד המחשב (במרתף), יש לי טרנזיסטור מעפן שמרעיש בלי הפסקה, אבל מקרר לי את העורף סבבה, וזה עוד במרתף אז יותר נעים.

פורסם

חחח לי אין בעייה עם החום.

בחדר שלי אני ישן כל הלילה עם מזגן על 12 מעלות, כח מקסימלי וקירור שלג+מאוורר תיקרה שמשפר את הסירקולציה והכל עטוף בסמיכה דקה,

ליד המחשב (במרתף), יש לי טרנזיסטור מעפן שמרעיש בלי הפסקה, אבל מקרר לי את העורף סבבה, וזה עוד במרתף אז יותר נעים.

רק כדי שאני אהיה בטוח, דבר כזה מקרר אותך?

transistor.gif

פורסם

רק כדי שאני אהיה בטוח, דבר כזה מקרר אותך?

transistor.gif

מה זה? :s05:

פורסם

מזגן 24\7 - 19C

מה עוזר מאוורר רק מעיף עליך אוויר חם..

פורסם

האמתי כול הזמן הייתי בערך 24\7 מזגן, ואחרי שבוע בלי מזגן זה לא עד כדי רע, מאוורר די מספיק בלילה.

בכללי שאני עם מזגן זה בערך 22-24 מעלות, גם לא קר יותר מידי וגם חוסך יותר בחשמל.

עם הוא עובד בערך 24 שעות, על 16 מעלות בערך 2K חשבון חשמל, אז גם ככה לא מגיעים לסכומים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים