עבור לתוכן

Microsoft מחסלת את AutoPatcher

Featured Replies

פורסם

למי שעוד לא שמע, Microsoft שלחה מכתב למפתחים של AutoPatcher ודרשו שיסגרו את הפרוייקט מיידית.

הנסיונות של המפתחים לשכנע את מיקרוסופט לחזר בהם מהחלטתם כשלו והפרוייקט כנראה סיים את דרכו.

AutoPatcher הייתה תוכנה חינמית שאפשרה למשתמשים להוריד את כל העדכונים של חלונות (XP, VISTA , 2000, 2003, MCE וגם OFFICE) בלי צורך לעבור את התהליך הארוך והמייגע של windows update שלקח זמן רב והיה מעצבן במיוחד בשביל אנשים שתחזקו מחשבים רבים וגם לאנשים שלא היה להם חיבור אינטרנט מהיר.

במקום לחכות שכל ההורדות ירדו (שעות במקרה של התקנה חדשה) היה אפשרי פשוט להוריד קובץ אחד, פעם אחת, ולעדכן את כל המחשבים.

הסיבה לדרישה של מיקרוסופט לא ברורה לחלוטין, הם טוענים שזו בעיית אבטחה למרות שנעשו מאמצים רבים של אנשים AutoPatcher לאבטח את התוכנה שלהם. מבחינות רבות התוכנה חסכה לMS רוחב פס רב בהורדות וגם לא ברור למה דווקא עכשיו (אחרי 4 שנים!) הם תוקפים את המפתחים.

התוכנה הזאת חסכה לאנשים רבים זמן רב מאוד(!) וזאת מכה קשה לאבד אותה.

קישור למכתב של המפתחים בנושא http://www.autopatcher.com/134

אני מציע למי שהשתמש בתוכנה לכתוב להם כמה מילים מעודדות.

נכון לעכשיו הפרוייקט בגלגולו הנוכחי מת לחלוטין והמפתחים מנסים למצוא דרך להמשיך לתת את השירות הזה בלי לעבור על הדרישה של מיקרוסופט, אני מקווה שיצליחו.

פורסם

למה זה מפריע להם?,

לא יאמן!!!...

MC בזמן האחרון די מאחזבת :-\... (אותי לפחות)

וכמו ש-Nihility אמר:

''אני מקווה שיצליחו''!

זה יחסוך לרבים מאיתנו תרחה רבה.

פורסם

לא מאכזבת לא בתיך, לארגונים יש הפצות של עדכונים גם ככה, למשתמש הבייתי אין בזה צורך חוץ מעוד כלי כדי להתגבר על הWGA.

מעבר לזאת גם למשתמש הבייתי פעמיים בשנה MS מפיצה חבילת עדכונים stand alone.

פורסם

לא מאכזבת לא בתיך, לארגונים יש הפצות של עדכונים גם ככה, למשתמש הבייתי אין בזה צורך חוץ מעוד כלי כדי להתגבר על הWGA.

מעבר לזאת גם למשתמש הבייתי פעמיים בשנה MS מפיצה חבילת עדכונים stand alone.

ואיזה עידכון יצא בשנת 2006 ? 2005 ?

פורסם

יוצא לך עדכון אינקרמנטלי גדול בפברואר ואוגוסט.

אפשר גם להזמין אותו על דיסקים כזכור לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים