עבור לתוכן

ציורון של ילדון..

Featured Replies

פורסם

ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש..

סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם :)

היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נחמד מאוד! ממליץ לך להאריך את היד שאוחזת בפרח, מבחינה אנטומית היד צריכה להיות יותר ארוכה.

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

אני יודע, רציתי שזה יהיה חלק מההגזמה בפרופורציות, וגם ניסיתי להשיג קצת פרספקטיבה עם היד לכיוון הצופה. נראה לי שסיבכתי את עצמי יותר מדי..

טוב, לא היה לי הרבה זמן לציור הזה..

משום מה צורת כף היד האוחזת בפרח פתאום מזכירה לי את סגנון כפות הידיים שמציירים במשפחת סימפסון. לא מה שהתכוונתי להשיג :-\

פורסם
  • מחבר

אני מכיר אותה טוב. בבוא היום, בבוא היום..

פורסם

אחלה תמונה, ואחלה תוכנה, די שימושית, עזרת לי איך שהוא.

פורסם

משום מה צורת כף היד האוחזת בפרח פתאום מזכירה לי את סגנון כפות הידיים שמציירים במשפחת סימפסון. לא מה שהתכוונתי להשיג :-\

יש לך 5 אצבעות, לסימפסונים 4 :)

עריכה:

cap002yv6.jpg

פורסם
  • מחבר

צודק, איך שכחתי את הפרט הזה?!

אוף, אני כנראה לא ישן מספיק (את הציור הזה עשיתי הלילה).

פורסם

באמת מרשים, הוא נראה לי בסדר גמור, אבל לא בתור ילד אלא בתור נמוך-קומה (גמד) בסוף שנות העשרים שלו (גם המכנסיים המבריקים תורמים לרושם שלא מדובר בילד).

פורסם
  • מחבר

תודה, וידעתי שהוא יצא קרוב יותר לגמד. חבל שלא שמרתי את הגרסא הראשונית שלי, היית רואה עד כמה קרוב זה באמת נראה לגמד.. זה עוד אחרי השיפורים.

טוב, כנראה שהגיע הזמן להתחיל לעבוד עם תמונות רפרנס כמו שצריך, אם אני רוצה להיות מדוייק בציורים מהירים.

וכן, פשוט התפתיתי לעשות את המכנסיים מבריקים כי.. זה יותר כיף (לעזאזל מקצועיות וריאליזם! אני רוצה להנות קצת! :))

פורסם

אני חושב שגם הנעליים שלו יצאו טיפה גדולות ביחס לשאר הגוף ולעובדה שזה ילד

אבל בכל זאת ציור יפה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים