פורסם 2003 במרץ 522 שנים *צונזר*2 קילומטר מהבית שלי לפי מה ששמעתי זה היה בבורקס העגלה בכרמליה באוטובוס.עכשיו אני לא יודע כלום אבל אני מפחד פחד מוות על חברים שלי שגרים שם וחס וחלילה עלו על הקו הזה
פורסם 2003 במרץ 522 שנים דיווח ראשוני על פיגוע ברחוב שדרות מוריה בחיפה, נפגעים רבים. תגיד, אתה לא חושב שעברת את הגבול? לא מספיק יש אנשים עכשיו שסובלים משפחות שלימות שנהרסו ואתה פותח על זה נושא תגיד לי אתה מפגר או משהו כזה? יושב מול המחשב בנוח בזמן שאנשים מתפוצצים, פשוט אני מתבייש בשבילך. מספיק לפתוח נושאים על כאלה מקרים מזעזעים.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים אם הוא לא היה מפרסם את זה רובנו שלא רואים חדשות בכלל לא היו יודעים על זהזה בדיוק כמו שהחדשות מפרסמים את זה לידיעת הציבור !
פורסם 2003 במרץ 522 שנים אם הוא לא היה מפרסם את זה רובנו שלא רואים חדשות בכלל לא היו יודעים על זהזה בדיוק כמו שהחדשות מפרסמים את זה לידיעת הציבור !תעשה לי טובה, היום יש טלביזיה, אינטרנט, רדיו, איך בדיוק לא ישמעו על זה ? באמת, מספיק כבר, לפי דעתי זה לא מכובד לפתוח נושא על כאלה מקרים מזעזעים. ועוד משהו, אמרת שרובנו לא היינו שומעים על זה אם הוא לא היה מפרסם את זה, אז לפי מה שאני מבין יש אנשים שגולשים רק באתר הזה ונמצאים כל היום באתר הזה בלי לבקר באתרים אחרים, נכון? נו באמת מספיק לבלבל את המוח ובואו נקווה לשלומם של הנפגעים.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים תעשה לי טובה, היום יש טלביזיה, אינטרנט, רדיו, איך בדיוק לא ישמעו על זה ? באמת, מספיק כבר, לפי דעתי זה לא מכובד לפתוח נושא על כאלה מקרים מזעזעים. תגיד אתה מטומטם?יש אנשים שמבלים את רוב זמנם כאן, בעיה שלהם.זהו פורום אקטואליה...פה מדווחים על חדשות, לא טוב לך, אל קרא ותגיב שטויות.ומה הקשר שבזמן שאנחנו כותבים פה אנשים נפגעים??תאמין לי שהפיגוע הזה החסיר לי פעימה..אחי ואבא שלי נמצאים כרגע בחיפה...(אבל הכל בסדר..)ואני מעדיף לקבל כמה שיותר אינפורמציה על מה שקורה שם...אז..STFU..ותחשוב לפני שתגיב.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים תעשה לי טובה, היום יש טלביזיה, אינטרנט, רדיו, איך בדיוק לא ישמעו על זה ? באמת, מספיק כבר, לפי דעתי זה לא מכובד לפתוח נושא על כאלה מקרים מזעזעים. תגיד אתה מטומטם?יש אנשים שמבלים את רוב זמנם כאן, בעיה שלהם.זהו פורום אקטואליה...פה מדווחים על חדשות, לא טוב לך, אל קרא ותגיב שטויות.ומה הקשר שבזמן שאנחנו כותבים פה אנשים נפגעים??תאמין לי שהפיגוע הזה החסיר לי פעימה..אחי ואבא שלי נמצאים כרגע בחיפה...(אבל הכל בסדר..)ואני מעדיף לקבל כמה שיותר אינפורמציה על מה שקורה שם...אז..STFU..ותחשוב לפני שתגיב.גם לי זה נורא כואב ואני מזדעזע כל פעם שאני שומע על פיגוע ובאמת כואב לי הלב, אבל אני לא רואה טעם בלכתוב על זה בפורום או משהו כזה, יש מספיק אתרי אינטנרט ומקורות מידע בשביל לשמוע על זה שם ככה שעדיף שלא יפתחו על זה נושאים. לפי דעתי זה לא נושא לדיון או משהו כדי למלא במידע עשיר את הפורום הזה, יש מספיק דברים אחרים לדבר עליהם בפורום הזה.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים בקיצר... הכל כרגיל...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2472774,00.htmlהם ימשיכו להתפוצץ ואנחנו לא יכולים לעשות כלום...
פורסם 2003 במרץ 522 שנים נו תראה על מה אתה מתוכח בכלל יא חתיכת דביל, הוא עושה לנו טובה ומודיע לנו שקרה משהו ואתה בא בטענות?20 מטר מהבית של דודה שלי , התנפצו לה החלונות אבל היא בסדר ברוך השם...
פורסם 2003 במרץ 522 שנים עדכון:לפחות תשעה בני אדם נהרגו בפיצוץ שאירע באוטובוס בעת שנסע בשדרות מוריה במרכז הכרמל בחיפה. כ-30 בני אדם נפצעו. לבית החולים כרמל פונו עד כה 15 פצועים, מהם 4 במצב קשה, לבית החולים רמב"ם פונו 4 פצועים במצב קשה עד קשה מאוד, ולבית החולים בני ציון פונו עשרה פצועים. עפ"י עדי הראייה היצוץ היה מאוד חזק :-\זה קרה ברחוב הראשי של הכרמל. מרכז האוטובוס התרומם, כל הגג נקרע, זה נראה כמו פיצוץ בתוך האוטובוס. בתוך שניות אנשים החלו לחלץ את הפצועים הרבים בתוך קיצר נמאס כבר מכל זה! הגיע הזמן לדעתי להתחיל לטפל בזה...אני מקווה שהממשלה הנוטכחתי תפעל יותר טוב.(מתוך "וואלה")
פורסם 2003 במרץ 522 שנים דודי, מה הבעיה?זה, כמו שנאמר, פורום אקטואליה. ובפורום אקטואליה מדברים ומתדיינים על חדשות ועל מקרים. בינהם גם על פיגועים. וזו זכותם של אנשים להביע את דעותיהם (בגבול המותר כמובן) גם בפורום באינטרנט, כמו זה.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים דודי, מה הבעיה?זה, כמו שנאמר, פורום אקטואליה. ובפורום אקטואליה מדברים ומתדיינים על חדשות ועל מקרים. בינהם גם על פיגועים. וזו זכותם של אנשים להביע את דעותיהם (בגבול המותר כמובן) גם בפורום באינטרנט, כמו זה.טוב, אם מדברים על פיגועים בפורום אקטואליה אני לא יודע מה לחשוב כבר על הפורום הזה..אם זה היה דיון של איך להגיע לפיתרון בנוגע לבעיית הפיגועים אז הייתי מבין .... אבל לפתוח נושא על פיגוע נראה לי די מזלזל וחסר מחשבה.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר חבר'ה, עזבו, דודי פשוט מאוד מציע להתעלם מהמציאות בה אנחנו חיים.היה פיגוע? למי אכפת? בטח כבר יגידו על זה משהו בחדשות בערב.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים היה פיגוע? למי אכפת? בטח כבר יגידו על זה משהו בחדשות בערב.הבעיה היא שזה כבר לא חדשות... זה הפך לשגרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.