פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים היי לכולם עשיתי OC קטן לכ.מסך EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 עצימו בלי OC הוא העיבוד CORE 588 וזיכרונות MEMORY 920 ועשיתי לו OC לעיבוד 660 ולזיכרונות 1000 דרך התכונה RivaTuner וגם ATITool ורציתי לבדוק אם יש שיפורים בביצועים אז הכנסתי להדמו של Adrianne NVIDIA ומה אני רואה אין כלום בביצועים הכל אותו הדבר כמו הקודם מבלי OC ממש מוזר ??? אפילו העלתי לעיבוד 700 וזיכרונות 1060 ולא קורה בשיפורים ביצועים בדמו של NVIDIA אני לא מבין כלום איך זה קורה לי דרך אגב האם זה גם קורה לכם כזה דבר ?? תעזירו לי לפתור ת'הבעיה בתודה לעוזרים
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים יכול להיות שלא שמרתה את ההגדרות ,או שהמשחק של נוידה מופעל בהגדרות ה מקוריות (קורה לפעמים ).
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר יכול להיות שלא שמרתה את ההגדרות ,או שהמשחק של נוידה מופעל בהגדרות ה מקוריות (קורה לפעמים ). אני כבר שמרתי מלא פעמים וגם הכנסתי למשחקים שונים לא רק דמואים של NVIDIA ועדין אין שיפורים בביצועים ??? תעזירו לי לפתור ת'הבעיה
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים תשים תוכנה שמודדת FPS ב משחקים בזמן אמת -נקראת =FRAPS ,תפעיל אותה עם ה OC ...ותפעיל איזה משחק ואז צתראה עם יש שיפור או לא . אני די בטוח שיהיה ,עם אין אז יש לך בעיה ,או שהכרטיס נעול מסיבה מסויימת ,או שאתה עושה משהו לא נכון פשוט ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.