עבור לתוכן

לא נפתח כלום בשולחן העבודה-הצילו!!!!

Featured Replies

פורסם

הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב:

protect my camputer and data from unauthorized program activity

ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי".

האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב?

בתודה מראש....

פורסם

באיזו מערכת הפעלה מדובר

פורסם

אם מדובר ב-XP תנסה לשחזר את המערכת לתאריך לפני המחיקה.

פורסם
  • מחבר

כן מדובר בווינדווז XP אבל איך משחזרים את המערכת לתאריך לפני התקלה?

פורסם

Start -> Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore

תעקוב שם אחרי ההוראות. אתה כבר תבין.

פורסם
  • מחבר

לא זה לא עבד.ניסיתי. שוב קופצת הודעה שהווינדווז לא מוצא את מה שרציתי לפתוח. אוף מה עושים?איזה קובץ אני צריך לשחזר או מה לעשות שזה יחזור למקודם?(אגב תודה על העזרה!!!!!!)

פורסם

תנסה לעשות את זה ב-safe mode.

פורסם
  • מחבר

לא גם SAFE MOAD זה לא הלך לי.....מה עושים? מה הקובץ שאחראי על הבעיה הזאת? איך אפשר לשחזר זאת?

פורסם

אל תשבור את הראש יותר מידי.

פרמט, ותתקין WIN מחדש.

זה יהיה מהיר יותר.

פורסם

עזוב אותך יותר מהיר.

זה נראה כאילו קובץ קריטי נמחק, אז אין שום פיתרון אחר חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש. ואם הסיסטם ריסטור לא עזר, הווינדוס לא כנראה גם לא שמר את הקובץ הזה בקבצי גיבוי שלו.

כבר אין ברירה אחרת, פירמוט והתקנה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים