פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים וודאי שלא. זו לא היתה הערה שמטרה היתה לרמוז שילך על ה-2 אלא סתם כדי לידע אנשים
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אז שאני יבין הספק שבא עם הסונטה 2 הוא כזה גרוע?אם לוקחים את הHEC 400W TRT-F כברירת מחדל מ1 עד 10 איפה זה ממקם את הספק של הסונטה 2? 2 רמות מעל? 4 רמות מעל? מתחת חס וחלילה?!
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אתה צריך ספק דיי חזק בשביל המערכת הזאת לכן אני ממליץ לך על הליברטי 400 ומארז או הסגיטה או האפולו יהיה ממש מצויין בשבילך תתחדש
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים soprano VX יעלה לך 270 ועוד מאורר שקט יעלה לך עוד 45 ש"ח.נשאר לך מספיק כסף לליברטי
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים יספיק..אבל היתי מעדיף משהו אחר אם היתי במקומך.soprano VX יעלה לך 270 ועוד מאורר שקט יעלה לך עוד 45 ש"ח.נשאר לך מספיק כסף לליברטי
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר בגלל הספק?ואני מזמין בסוף מ tms איך אני אומר להם שאני רוצה עוד מאוור? אני מזמין דרך האתר שלהם..והאם המערכת הזאת תיהיה שקטה? נ.ב האם ההבדל משמעותי? התקציב שלי הולך ופוחת כל יום...האם זה באמת יהיה משמעותי ושווה ?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אם כך אז לא.מציע לך לקנות סגיטה או soprano vx או אפילו 6A19 עם החלפת מאוררים לשקטים יותר יחד עם ה-400TRT של HECבכל מקרה..אם אתה מזמין מ-TMS פשוט תוסיף את המאורר הבא שלך למפרט :http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4410
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אוקיי תודה רבה.אני מבין שאתה יודע גם הרבה על קירור האם הקירור שאני לוקח יספיק?קירור למעבד arctic cooling freezer 7 proקירור למארזGlacialtech 120mm Case Fan Two-Ball Bearing 18dba 36CFMזה יספיק ביחד עם סגיטה (שאני מוסיף לו עוד מאוור בנוסף לשתיים שיש לו..והספק של אק ...?המפרט שלי ממש לפניי סגירה אז אני רק עובר על הדברים שלא יהיו חרטות אחר כך..
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אין מקום להוסיף מאוררים לסגיטה..הוא מגיע כבר עם 3 מאוררים..בכל מקרה 400TRT של HEC יספיק בטוחפריזר 7 פרו יספיק גם כן..למרות שאם יש לך אפשרות תנסה לקחת Big Typhon
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר תאמת שאין לי מקום לחריגה הזאת ...אם זה היה חריגה של 20 שח אז כן אבל של 120 כרגע אין אולי בהמשך..הסגיטה מגיע עם 3 מאווררים ? חשבתי שעם שתיים של 120 ממ לא?אז בעצם אין לי צורך בקירור למארז?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אוקיי אז אולי בעצם עכשיו כשירד לי המאוור הנוסף שרציתי לקנות אולי אני יקח את הביג טייפון ... (איזה שם יפה חח...) תודה רבה על העזרה.. אתה באמת שימושי פה בפורום .. אני והמחשב המתוכנן מודים לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.