עבור לתוכן

עזרה בקניית מצלמה

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מחפש מצלמה קומפקטית או סופר קומפקטית במחיר של כ1500 שקל. (אפשר לחרוג קצת)

מה שחשוב לי, זה שהאיכות תהיה טובה, כדי שאני אוכל להדפיס את התמונות, כמו כן מהירות צילום גבוהה (2-3 תמונות בשניה), וגם שהזמן שלוקח בין תמונה לתמונה עם פלאש לא יהיה ארוך.

עכשיו חשוב לי שבן אדם שלא כל כך יודע להתעסק איתה יוכל גם להפעיל אותה ולצלם איתה (אימא שלי), ושהאיכות תצא טובה.

כמו כן כן חשוב לי שאני אוכל לצלם וידאו.

אני כבר מחפש די הרבה זמן ומשווה באינטרנט בין מצלמות

ראיתי בפורום פה המלצה על fuji f31fd, ולפי ביקורות שחיפשתי באינטרנט המצלמה פשוט מצוינת, אני לא מצליח להבין אין היא כל כך זולה בהשוואה למצלמות ברמה שלה אבל האיכות שלהם לא מתקרבת לfuji.

עכשיו אני נעול על המצלמה הזאת...

אם מישהו יכול לייעץ לי מניסיון שיש לו עם המצלמה הזאת, או מצלמה ברמה שלה מה כדאי לי לקנות.

תודה מראש.

פורסם

אני משתמש כבר חודשיים ב Panasonic DMC FX10 ועוד לא התאכזבתי. היא אפילו בערך באותו טווח מחירים. לא נחשבת לכזאת מצויינת, אבל מצלמה סבבה.

פורסם

ה-F31 עונה על רוב הדרישות שלך, והיא אכן הקומפקטית הכי איכותית בתקציב שלך. דרישה אחת היא לא נותנת - צילום מתמשך בקצב מהיר. הפוג'י יכולה לצלם 3 תמונות בקצב של 2.3 תמונות בשניה, או ללא מגבלה בקצב של 0.6 בשניה. לא מאוד מהיר.

ה-R6 של ריקו מסוגלת לצלם (עם כרטיס מהיר) בקצב של 3 תמונות בשניה ללא מגבלת מלבד גודל הכרטיס. לריקו יש גם יתרונות אחרים - עדשה רחבה 28 מ"מ, עדשת טלה 200 מ"מ (סה"כ זום X7), מקרו מעולה, ממשק טוב יותר ועוד, אבל איכות התמונה שלה לא משתווה לפוג'י, במיוחד לא כשמצלמים ללא פלאש בחדר עם אור חלש.

מלבד שתי אלה, מצלמת הכיס השלישית ששווה לשקול בתקציב הזה היא ה-SD800 של קנון, שכוללת עדשה רחבה 28 מ"מ, ווידאו מיוצב, ועינית אופטית.

אם תחפש בפורום תוכל למצוא הרבה מידע על שלוש המצלמות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים