עבור לתוכן

מבקש המלצה למדפסת ביתית בסכום עד 400 ש"ח לשימוש ביתי (לא חובה צבע) שתספיק זמן רב

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שמחליפים מדפסת כל שנה כי הדיו נגמר ואין הגיון לקנות דיו חלופי ולכן קונים כבר מדפסת חדשה שמגיעה עם דיו מקורי.

אני סטודנט וצריך מדפסת רגילה, פשוטה ושתספיק לזמן רב ככל האפשר. לא חשוב לי כ"כ צבעונית.

חשוב לי (לפחות בקנייה הראשונה שלי עכשיו) שיהיה גם סורק ושלא יסרוק ע"י משיכת הדף (כי שמעתי שלפעמים המנגנון הזה נהרס ואז לא ניתן להשתמש גם בסורק וגם במדפסת. כך שאם המדפסת תהרס לפחות אוכל להשתמש בסורק, וכך לקנות מדפסת פשוטה וזולה בפעם הבאה).

דבר נוסף שאני מעדיף (אך לא חובה) שתהיה אופציה לפקס.

:hi:

פורסם

אם זה לא להדפסת תמונות וכאלה נגיד

אז עדיף לך למלות את המכלים של המדפסת שיש לך כבר זה עולה בסביבות 100-200 לשני הצבעים

עדיף מאשר ליקנות כול פעם מדפסת אלה אם כן זה מדפסת במחירים שציינתי

אבל אם זה מדפסת רצינית נגיד כמו שאמרת עד 400 אז עדיף

פורסם
  • מחבר

אין לי מדפסת. זאת הפעם הראשונה שאני קונה. לכן חשוב שתכוונו אותי למדפסת הגיונית. אני סומך על נסיונכם וחוות דעתכם מהיכרות אישית של מגוון מדפסות לכן פירטתי את צרכיי ואני בטוח שתכוונו אותי נכון (בדיוק כמו שכיוונו אותי נכון למפרט מחשב)

בתגובה הקודמת לא צויין מדפסת כולל דגם ספציפי. אודה אם תציינו אחת כזאת.

אני הגעתי למדפסות האלה (לקסמרק): http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471683

(קנון): http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=480330

פורסם

בתקציב שלך כל המשולבות הן ללא פקס והדיו במדפסות האלה יספיק ל 400 דפים,

יש לך אופציה לחסוך בדיו אם תקח מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור אבל חסכונית.

פורסם
  • מחבר

מה עם המלצה למדפסות או התייחסות לקישורים שצירפתי?

תוכל להרחיב מעט לגבי מדפסת לייזר? מה מחירה, ומה מקבלים בתמורה?

ובשורה התחתונה-מה אתם ממליצים לי? מדפסת הזרקת דיו משולבת שפחות חסכונית אבל עם סורק או מדפסת לייזר בלי סורק אבל חסכונית?

אגב-כשאתם אומרים חסכונית למה הכוונה? מה ההבדל מבחינת כמות הדפים בין המדפסות לייזר ודיו? והאם יש הבדל גם בין מדפסות דיו לדיו?

וכמה אמור לעלות דיו לשחור לבן ללייזר ודיו?

פורסם

לגבי המדפסות ששאלת הדיו שם מספיק ל 400 דף ועולה בממוצע 120 בין עד 150 שקל שזה מצב רגיל במדפסת הזרקת דיו.

בלייזר עולה בממוצע 400 שקל ומספיק ל 2000 דף.

אם אתה רוצה משולב תוכל לקחת את ה 4283 החדשה של HP עם ראשים חסכוניים ראש שחור עולה 200 אבל מספיק ל 1000 דף וצבע מספיק ל 500.

תעשה חיפוש ותקרא לגבי שאר השאלות.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את המדפסת שהמלצת בזאפ. למעשה גם לא מצאתי בחיפוש בגוגל. תוכל להפנות אותי ישירות לעמוד מידע עליה שכולל מחיר?

אם אין הבדל בכמות ההדפסות לפי ראש דיו, אז למה שאקנה מדפסת יקרה? מה דעתכם לגבי שני הקישורים שצירפתי קודם לגבי מדפסות? אודה להתייחסות ספציפית.

אני חושב שאלך על מדפסת דיו כי אם מילוי עולה 100 שקל והוא מספיק ל-400 דף, אז 4 החלפות יעלו 400 ש"ח ויספיקו לכ-1600 דף. הבדל זניח (של 100 ש"ח) לעומת מדפסות לייזר. ואם לוקחים בחשבון את האופציה להדפסתה צבעונית (שאולי אשתמש בה אבל לא לאעיתים קרובות) וגם לסורק שנמצא רק במדפסות דיו אז מדובר בהצעה הגיונית והכי משתלמת בסופו של דבר. שוב, אודה להתייחסות למדפסות שציינתי או להפנייה משלכם למדפסת שאתם ממליצים.

תודה מראש

(אתם ממש מקצועיים ביחס למקומות אחרים)

:yelclap:

פורסם

חשבת לחפש באתר החברה? HP...

יענה פעם שנייה לגבי המדפסות שציינת בקנון 160 הדיו החסכוני יותר עולה 150 מספיק ל 600 דף.

לא מתייחס לדגם הגרוטאה של לקסמרק.

פורסם

לדעתי ל-LEXMARK אל תתקרב דיו יקר. וללא קשר אל תיקח לייזר כי טוענים שמדפסות הלייזר פולטות גרגירים לאויר שמסוכנים לבריאות ולא נראה שכדי לקחת את הסיכון. לי נראה שכדי CANON כי הדיו שלהם זול אבל צריך לבדוק כמה דפים כל מחסנית מדפיסה וגם אתה מקבל 3 שנים אחריות על חלק מהדגמים.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים