פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים קודם כול היום יש לי יום הולדת 18 אז ככה החלטתי שמסיבה לא ממש בא לי,הרבה חברים בצבא.. אז קבענו לנסוע לתל אביב לאיזה מסיבה טובה-מועדון טוב. אני מבאר שבע,הנסיעה זה לא בעיה. עכשיו אבקש מחברי הפורום לתת המלצות למועדונים טובים בתל אביב,לאן שווה להכנס וממה להתרחק.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר לבארקה אין 18 + אני בעד כול סגנון מוזיקה,מעדיף דאנס היפהופ. העיקר שלא יהיה משעמם
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים במקומך אני הייתי מתארגן עם החבר'ה על איזה מסיבת חוף טובה.. ולבארקה יש 18/20/22+, הייתי שם יום חמישי.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים לא הייתי ביותר מידי מועדונים בת"א, אבל הטובים הם בדרום. הייתי פעם במועדון נחמד, שאני לא זוכר את שמו ואני מאוד מקווה שקיים, על גבול פלורנטין/יפו. השלט היה משהו באדום... חחח מוזר שאני לא זוכר מקומות.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר בשבוע שעבר ניסיתי להכנס לשם והם אמרו כניסה משנת לידה 87.אשמך לקבל מידע על מועדונים נחמדים גם בדרום.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים אז כנראה ניסית להכנס ביום לא נכון, זה היה 20+ כנראה..http://www.barakabeat.co.il/
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים קודם כל מזל טוב גבר היפ הופ - "mogadur " שמעתי שב dome יש הרבה ערסים , אני לא יכול לאשר את זה "מיסקיט" כמובן שה-comfort יש tlv גם שם שמעתי שיש ערסים פאראנויה , אבל זה מוזיקה ישראלית לא יודע אם תאהב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.