פורסם 2003 במרץ 522 שנים יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?
פורסם 2003 במרץ 522 שנים תופעה מענינת..אני שנים מנסה לשנות את האיקון של הכוננים ללא הצלחה. ניסיתי כמה תוכנות איקונים למינהם ואף אחת לא הצליחה לשנות, יש מן חסימה שכזו בXP שלא מאפשרת לשנות את האיקונים האלה.יש מצב לסקרינשוט כדי שתנרשם ? ;D
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מצטער שאני לא יכול לעזור, אבל באמת גם אני הייתי רוצה לדעת איך משנים את האיקון לכוננים דרך אגב הלינק לא עובד ישירות לתמונה. צריך להעתיק אותו לחלון חדש כדי לראות את הסקריןשוט.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים כנ"ל..למרות שלא ניסיתי את אפשרות הריסטרט שמוצעת שם (כי ממש לא בא לי לעשות עכשיו אתחול למחשב)בכל אופן עושה רושם שהפתרון הזה למרות מה שכתוב שם לא מתאים לXP.נראה לי שההגדרה הזו בXP חסומה וצריך לדעת איך לשלוט עליה עם tweak אחר.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר כנ"ל..למרות שלא ניסיתי את אפשרות הריסטרט שמוצעת שם (כי ממש לא בא לי לעשות עכשיו אתחול למחשב)בכל אופן עושה רושם שהפתרון הזה למרות מה שכתוב שם לא מתאים לXP.נראה לי שההגדרה הזו בXP חסומה וצריך לדעת איך לשלוט עליה עם tweak אחר.אין שום בעיה לשנות את ה- Icons בעזרת IconPackager.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים למרות שלא ניסיתי את אפשרות הריסטרט שמוצעת שם (כי ממש לא בא לי לעשות עכשיו אתחול למחשב)מפתיע אבל דווקא לאחר אתחול מתברר שהשיטה אכן עובדת כדי לשנות איקונים של כוננים בXP.אין שום בעיה לשנות את ה- Icons בעזרת IconPackager.אולי אצלך אין, אבל לי עם מערכת XP זו בעיה שלא הצלחתי לפתור עד עתה גם לאחר שימוש ב3 תוכנות והם: microangelo, iconpackager, ו iconworkshop.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים אם אתה שואל אותי אז כן, וזה הדרך היחידה כנראה לשנות את האיקון של הכונן. (וזה autorun.inf)אבל הבעיה שאצל מי שפירסם את ההודעה זה לא מה שגורם אצלו לשינוי האיקון.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אני לא מבין תבעייה...אני שיניתי את כל המראה של הווינדוז כולל של הכונני הרדיסק....תסתכלו בקובץ המצורף....פשוט תוכנה....
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אני לא מבין תבעייה...אני שיניתי את כל המראה של הווינדוז כולל של הכונני הרדיסק....תסתכלו בקובץ המצורף....פשוט תוכנה....עם איזה תוכנה עשית את זה?
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים טוב אוליי תנסה לעשות ככה אני לא בטוח שזה יעזורוחוץ מזה שמתי לב שיש לך איזו תוכנה שמלבישה Themes (סקינים לווינדוס)אז אוליי תסיר אותה ותתקין אותה שוב רק תנסה אוליי זה יפתור את הבעיה.או שיש שם איזו דרך לשנות את האייקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.