פורסם 2003 במרץ 522 שנים אז ככה, זוכרים את הבעייה שלי עם הסירנה?! מה מסתבר שכל סדרת ה TWINX של CORSAIR CORSAIR TWINX 512MB DDR PC3200 400MHZ LL CAS2-2-2-6 ה 512 זאת סדרה מיוחד ל NFORCE2 כמו שאתם יודעים....ו הEPOX לא עושה איתם BOOT. הלכתי לחנות שמרכיבה לי את העניין (חייה שחורה ולבנה שדומה קצת לדוב )- ויש להם מלאי של TWINX ואף אחד מהם לא עבד עם הלוח שלי!! אז עכשיו אני תקוע עם זיכוי של 1350 שקלים ולא יודע מה לעשות איתם...יש לי בבית זכרון של SAMSUNG ספייר, אז אני לא תקוע בלי מחצ'ב, אבל מה אני אעשה ב 1300 שקל?! עכשיו, ראיתי שיש להם PC3500 433MHZ CAS2 לא LL ולא מסדרת ה TWINX עולה בדיוק אותו דבר כמו ואצל הדובים יבדקו בדיוק מה עובד ומה לא ויחזירו לי תשובה... אז מה עדיף לקחת? WINBOND בלי CAS2 או CORSAIR עם CAS (שניהם מהירות של PC3500). עוד שאלה, איך אני יודע שזכרון של SAMSUNG הוא עם צ'יפים של WINBOND או לא? כי יש לי זכרון של SAMSUNG שרשום על הצ'יפים שלו: SAMSUNG 247 K4H560838D-TCB3 עוד שאלה איך אני יודע שהצ'יפים על הWINBOND שלי הם BH-5? בתודה רבה LEV.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים בשביל לדעת איזה צ'יפים יש על הזיכרון צריך להוריד את מפפזר החום, אבל אולי גם סנדרה תראה את זה - זה תלויי מה הכניסו ל SPD במפעל.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר אין מפזר חום על הSAMSUNG!תסתכל מה רשמתי, זה בדיוק מה שרשום על הצ'יפיםלבן ע"ג שחור
פורסם 2003 במרץ 522 שנים האמת שבמחירהחדש של הוינבונדים את יכול לקנות אפילו שני סטיקים של 512.אני בכל אופן הייתי מנסה לעבוד עם הסמסונג (מה המהירות שלו) או לחלופין קונה וינבוד איכותי ב600 ש"ח ובשאר הכסף קונה משהו (מה שאר המפרט).
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר המהירות של הSAMSUNG הוא 333MHZ וWINBOND אני רוצה רק BH-5 שאר המפרט: amd athlon xp 1700 jihub0302 epox 8rda plus radeon 9500 pro אז אתה אומר שהWINBOND עולים רק 600 שקל?! זה מעולה! ממש מאפשר לי לקנות עוד משהו
פורסם 2003 במרץ 522 שנים חשבתי ששאלת על הקורסאייר.לזיכרון של סמסונג יש צ'יפים של סמסונג ולא שום וינבונד, אז אני יכול להגיד לך בעיניים עצומות את התשובה (זה לא וינבונד)
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר אז ככה, תשמעאצל הדובים יש סטיק של WINBOND PC2700 של 512MB שעולה...זה לא משנהאני בא לחנות ורוצה לראות את הזכרוןאיך אני יודע ש-א. הוא WINBONDב. - הוא BH-5? ממש רשום BH-5? או שזה בקודים כמו שעל מעבדי AMD לא רשום TBRED B אלא JIHUB או AIHUB.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר I THINK I FELL IN LOVE!!! תגיד לי איך...ואני אגיד לטכנאי אבל תשמע...אצלי זה שני סטיקים של זכרון ה 512 שלי מתחלק ל שני סטיקים של TWINX שזה מיוחד ל NF2 נראה לי שאצלך זה אותו דבר אבל סטיק אחד. אבל אם יש לך גם שני סטיקים או אם אתה יודע איך פותרים אז דבר אליי.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים יש בעייה דומה עם הלוחות של אסוס לא שמעתי על אפוקס בכל מקרה הפתרון (באסוס) הוא להשתמש בזכרון אחר כדי לשנות את ההגדרות תזמונים ומהירות כי כנראה הלוח לא מסתדר עם הSPD שCORSAIR שמו תשנה עם הסמאסונג לתזמונים שאתה קובע ולא ע"י SPD ואז תחליף חזרה לCORSAIRזה אמור לעבוד ותבדוק אם יש איזה ביוס חדש שמתקן את הבעייה
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר 8RDA+ אבל לשנות תיזמונים?! זה לא מוצא חן בעייני כי בשביל מה לקנות אז תזמונים כאלה אם הלוח לא מסתדר איתם? אני אקח שני סטיקים CAS2 רגיל לא LL במהירות של PC3500
פורסם 2003 במרץ 522 שנים זה לא משנה איזה תזמוניםרק שזה לא יהיה על SPD זה עובד מעולה על C2 -2-2-6ותעדכן קודם את הביוס תראה אם זה יסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.