עבור לתוכן

חשיפה של הנאה או גימיק לגיטימי של חברת מחשבים ידועה

Featured Replies

פורסם

לפני שנה וחצי קניתי מחשב מניורון בעצם מסניף זכיין שלהם ברמת גן

אני חיפשתי מחשב אמין של חברה שתיתן לי אחריות לכמה שיותר זמן

כשפתחתי את זמן תל אביב ראיתי מודעה שלהם ונוכחתי לדעת שהם נותנים 3 שנים של אחריות על כל המחשב!!!

ניגשתי אליהם וגיליתי שהמחירים יקרים מאוד יחסית לחומרה ולרכיבים אך הייתי בטוח שהכסף שווה את זמן האחריות הארוך

קניתי מהם מחשב ביותר מ 7500 שקל כולל מסך LCD שבזמנו עלה 2500 שקל היום לאחר שצברתי המון המון המון ידע הבנתי שעשיתי טעות

א. מחשב בסכום כזה צריך לכלול את הרכיבים המשוכללים ביותר ללא פשרות אפילו אם זמן האחריות קצר

ב.אם יש תקלה ברכיב מסוים אני יכול ללכת ליצרן ןלא למי שמכר לי את זה

ג. לבדוק טוב טוב את המחשב לפתוח לסגור למדוד לסקר כל מה שצריך

היום המחשב שקניתי לא נראה כהצלחה גדולה המארז טוב ויפה אפשר לפתוח אותו מאחורה בקלות בגלל שאין ברגים

אפשר פשןט למשוך בקלות

יש לו ידית נשיאה נוחה ושימושית כפתורים שלא נתקעים חורי איוור יפים ומספקים

אך יש לו גם חסרונות שאותם גילתי רק כשפתחתי את המחשב יש רק שני מקומות לכוננים כמו צורב וכונן תקליטורים שזה חיסרון גדול

אם קניתי את הכונן תקליטורים ב400 שקל מתוצרת LG

ואני לא רוצה לרדת במהירות ולוח האם הכונן הקשיח הכרטיס הגרפי המארז הספק כוח ואפילו המסך לכולם יש אחריות של 3 שנים

לא משנה אם קניתי את זה מניורון או מנק או מכל חברה אחרת

המסקנה: הוספתי כסף לכל רכיב בשביל אחריות של 3 שנים וניורון רמת גן רק סחטו אותי ולא ידעו אותי אז חברה

בדקו את המחשב לעומק והתיעצו אם אנשים אחרים לפני הקנייה

פורסם

באמת.... NO FUCKING KIDDING, לא קונים מחשבים מניורון נקודה.

הם לוקחים מחירים מורזים בטענה שיש להם את השירות הכי טוב, אולי כן אולי לא, אבל בשביל מחיר כזה יקר

ורכיבים עלובים, לא ניראה לי שווה

פורסם

זה תמיד ככה כשקונים BRAND. רק על השם והאחריות משלמים הרבה יותר ומקבלים מחשב בינוני. זה אולי כדאי לחברות גדולות שקונות מחשבים בכמויות ורוצות ראש שקט במקום להתרוצץ בין היבואנים השונים, אבל לאדם פרטי ממש לא כדאי לקנות מחשבי BRAND. אין פה הונאה של ממש, סתם עסקה לא טובה.

פורסם

יש משפט סיני עתיק:

"אין חכם כבעל ניסיון" ... או "מינסיון לומדים".

לא נורא .. זה בסך הכל כסף. :D

פורסם

ויש משפט של דן נדמה לי הוא הולך ככה "ניורון? לא תודה!"?

פורסם

ויש משפט שהייתי צריך לנתח אותו בשיעור לשון שאומר:

הנבון לומד מהנסיון, והחכם מנסיונם של אחרים. SO BE SMART

פורסם

כך רוב האנשים כאן התחילו... להבא תיהיה חכם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים