פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים התפתחות טכנולוגית?לא שמת לב איך AMD רק מעתיקים לאחרונה?SSE4, זכרון מטמון, סיליקון וכו'. :-XSSE4a היה בתכנון של K10 כבר מלפני שנה.ל-C2D יש L2 משותף בברצלונה יש L3 משותף, זה לא בדיוק אותו הדבר, נא לדייק.סיליקון... למה אתה מתכוון?
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים SSE4a היה בתכנון של K10 כבר מלפני שנה.ל-C2D יש L2 משותף בברצלונה יש L3 משותף, זה לא בדיוק אותו הדבר, נא לדייק.סיליקון... למה אתה מתכוון?ת'שבע שממש הגבת להודעה שלי. :-\אתה לא יודע מהי ציניות?אתה הצגת "העתקות" שלמעשה הן יותר התפתחות מתבקשת, וגם אם AMD היו מיצרים צלחות במקום מעבדים זה היה בתכנון.אז אמרתי שגם AMD מעתיקים (פה נכנס הקטע של הציניות) עם SSE4 (שוב, זה פשוט התבקש... ורק לפרוטוקול זה בתכנון של Intel הרבה יותר משנה), זכרון מטמון (לא סוג המטמון או אפילו הקונפיגורציה, אלא עצם השימוש בזכרון מטמון, שוב ציניות) וסליקון (איך הם מעזים להשתמש בסיליקה לשבבים שלהם?!).
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים עם כל הכבוד ל INTEL ל AMD ו לURIB מה שמשנה פה זה לא מי מייצרת את הטכנולוגיה במבחן המעשי , נכון שהם יקבלו על זה קרדיט מאנשים בתחום ויכנסו ל HALL OF FAME אבל הם לא אלה שיקבלו את הכסף , אלא מי שהמוצר שלו נותן ביצועים טובים , בין אם זה מעבדים מודבקים או טכנולוגיות "מועתקות" . לסיכום של דבר המבחן המעשי קובע ואין עוררין על כך
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר התפתחות טכנולוגית?לא שמת לב איך AMD רק מעתיקים לאחרונה?SSE4, זכרון מטמון, סיליקון וכו'. :-Xהאמת שAMD הכריזה לא מזמן על SSE5http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3073
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים האמת שAMD הכריזה לא מזמן על SSE5http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3073OMFG, מה הקשר בין ההודעה שלי ומה שכתבת?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים הם לא רק, מגיע להם קרדיטת'שבע שאתה רציני. ???ת'שבע שממש הגבת להודעה שלי. :-\אתה לא יודע מהי ציניות?אתה הצגת "העתקות" שלמעשה הן יותר התפתחות מתבקשת, וגם אם AMD היו מיצרים צלחות במקום מעבדים זה היה בתכנון.אז אמרתי שגם AMD מעתיקים (פה נכנס הקטע של הציניות) עם SSE4 (שוב, זה פשוט התבקש... ורק לפרוטוקול זה בתכנון של Intel הרבה יותר משנה), זכרון מטמון (לא סוג המטמון או אפילו הקונפיגורציה, אלא עצם השימוש בזכרון מטמון, שוב ציניות) וסליקון (איך הם מעזים להשתמש בסיליקה לשבבים שלהם?!).אף אחד לא מעתיק מאף אחד, ואתה סתם מגיב להודעה שבכלל מתיחסת לSSE4 (ועוד בציניות) עם SSE5.קבל טיפ לחיים, אל תגיב עד שאתה יודע את כל העובדות. :-\
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר SSE5 זה פיתוח של AMD, אינטל בכלל לא השתתפו ביצירת התקן.חוץ מזה, כולם מעתיקים מכולם
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים SSE5 זה פיתוח של AMD, אינטל בכלל לא השתתפו ביצירת התקן.חוץ מזה, כולם מעתיקים מכולםלמרות שאתה לא קשור בשיט, אם זה יעשה לך טוב, אז בסדר. :-\
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים עומרי שוסטר,אם לא תרגיע ותתחיל להגיב בנימוס גם אם לא מסכימים אתך, לא תהיה קשור.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים עומרי שוסטר,אם לא תרגיע ותתחיל להגיב בנימוס גם אם לא מסכימים אתך, לא תהיה קשור.אני מנומס מאוד, מה בדיוק הבעיה?ד"א יכול להיות נחמד אם תסביר את החלק שבו אמרת "לא תהיה קשור", לצערי זה טיפה מעבר להבנה הבסיסית שלי.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים זה אומר שביטויים כאלה לא מקובלים עלי.למרות שאתה לא קשור בשיטלא תהיה קשור.זה אומר שאאלץ להשתיק אותך.אני מקווה שזה עכשיו ברור.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים "לא קשור בשיט" הוא ביטוי שמשמעותו היא "אתה ממש לא קשור", מה בדיוק הבעיה? ה"מילה" לא הופנתה כלפי אף אחד, לא אמרתי משהו שלא נאמר פעמים רבות לפני ללא שום צנזורה. אז מה בעצם הבעיה? השעות הקטנות עושות את ההבדל? עכשיו תגדיר "להשתיק".
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אני חושב שאין חכם כבעל נסיון. אני מקווה שכשתחזור להגיב, תבין שיש גבול להתחכמויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.