עבור לתוכן

אינטל FSB והפרנויה שלי

Featured Replies

פורסם

ממש לא מדויק, אינטל צריכה לקנות ברשיון את הטכנולוגיה של H.T אבל זה מאוד מביך מצד אינטל.

http://www.theinquirer.net/?article=1685

זה מ2001, הם מחזיקים כבר בטכנולוגיה משלהם (וזה עלה להם יותר מלרכוש רשיון).

• תגובות 75
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי אינטל לא פונה לשוק הOC כדי שלא יווצר מצב שאנשים שלא מבינים בנושא ינסו לעשות OC ילך להם המעבד ואז מרוב גל התגובות על הנושא

יווצר רושם שהמעבדים של אינטל לא יציבים :nixweiss:

פורסם

ממש לא מדויק, אינטל צריכה לקנות ברשיון את הטכנולוגיה של H.T אבל זה מאוד מביך מצד אינטל.

http://www.theinquirer.net/?article=1685

לאינטל הסכמים חוצי פטנטים עם AMD

פורסם

לאינטל הסכמים חוצי פטנטים עם AMD

הייפר-טרנספורט שייכת לעוד חברות, לא רק ל- AMD.

פורסם

ועדיין הם לא היו צריכים לשלם אם היו רוצים לאמץ

פורסם

ועדיין הם לא היו צריכים לשלם אם היו רוצים לאמץ

נו באמת...? אין ארוחות חינם בעולם הקפיטליסטי, הם יכולים לעשות reverse-engineered כמו שעשו ל-A64.

כנראה שאינטל לא רוצה להצטייר כחברה חסרת קראטיביות, אז מפתחים את CSI על הנייר וקובעים שהיא טכנולוגיה טובה יותר מהייפר-טרנספורט, כמה מתאים לאינטל.

פורסם

Urib, צא כבר מהת'רד הזה, כאן הנושא הוא לא מי יותר טוב אז חפש לך מקום אחר להספים עם השטויות שלך.....

פורסם

נו באמת...? אין ארוחות חינם בעולם הקפיטליסטי, הם יכולים לעשות reverse-engineered כמו שעשו ל-A64.

כנראה שאינטל לא רוצה להצטייר כחברה חסרת קראטיביות, אז מפתחים את CSI על הנייר וקובעים שהיא טכנולוגיה טובה יותר מהייפר-טרנספורט, כמה מתאים לאינטל.

ממש נאצים אינטל האלו!

הכמות שטויות שיוצאת לך מהפה או יותר נכון מהמיקלדת פשוט למות!

פורסם

אורי,

את מי זה מעניין מה אינטל עושה? מצדי שייצרו מעבדים מקליפות של בננות מודבקות.

מה שמעניין אותנו המשתמשים זה מי יספק מעבד עם ביצועים טובים יותר פר התקציב שאנחנו מוכנים לשלם. כרגע, אינטל עושה את זה הרבה יותר טוב מ AMD.

פורסם

מאותו אתר שאורי הביא-

Reverse-engineering a technology is neither illegal nor improper, and AMD has been reverse-engineering Intels technologies for decades. Reverse-engineering has allowed AMD to effectively compete with Intel, despite having a much smaller R&D budget.

xD אורי יצא מושפל

פורסם

כמו תמיד :lol:

פורסם

ושוב זה הפך לדיון בסגנון urib נגד העולם... :smile1:

פורסם

מאותו אתר שאורי הביא-

xD אורי יצא מושפל

אינטל פיתחו את X86 הראשון 8086, מה אתה מצפה? IBM היתה מעוניינת ביצרנית X86 נוספת.

AMD וגם Cyrix נכנסו לתמונה.

אתה בכלל לא יורד לעומק דעתי, אלה רק מחפש דרך לעקוץ אותי כמו ילד. :s07:

התמונה הכללית היא כזאת, אינטל כמפתחת X86 בזמן האחרון רק מעתיקה טכנולוגיות מ- AMD.

הייתי מצפה מאינטל להיות קצת יותר קראטיבית, אתה לא חושב...?

בקר זכרון, אמלוציה ל-64 ביט של A64, אפיק באס חדש דומה ל-HT, מרובע ליבות טבעי (נהלם).

אז תגיד לי בנאדם מה הולך פה?

פורסם

אינטל פיתחו את X86 הראשון 8086, מה אתה מצפה? IBM היתה מעוניינת ביצרנית X86 נוספת.

AMD וגם Cyrix נכנסו לתמונה.

אתה בכלל לא יורד לעומק דעתי, אלה רק מחפש דרך לעקוץ אותי כמו ילד. :s07:

התמונה הכללית היא כזאת, אינטל כמפתחת X86 בזמן האחרון רק מעתיקה טכנולוגיות מ- AMD.

הייתי מצפה מאינטל להיות קצת יותר קראטיבית, אתה לא חושב...?

בקר זכרון, אמלוציה ל-64 ביט של A64, אפיק באס חדש דומה ל-HT, מרובע ליבות טבעי (נהלם).

אז תגיד לי בנאדם מה הולך פה?

התפתחות טכנולוגית?

לא שמת לב איך AMD רק מעתיקים לאחרונה?

SSE4, זכרון מטמון, סיליקון וכו'. :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים