עבור לתוכן

יש מחשב, אין מסך. מחפש עד 1500 +-

Featured Replies

פורסם

הזמנתי שבוע שעבר בשעה טובה מחשב חדש (עם המון עזרה מהפורומים השונים כאן... :xyxthumbs:) ואני חייב למהר עם קניית המסך

כאמור השימוש שלי במסך הוא משרדי + סרטים (וטלויזיה). (שיהיה 19-20'' ללא רמקולים, זוית צפיה אנכית רחבה)

כמה סיבות ושאלות המעכבות אותי בהחלטה: :s05:

1) ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים על ה VP930 המהולל אבל מצד שני יש המון פניות בפורומים (בפורום הזה) עם בעיות עם המסך הזה: מריחות וקורונה, המון מקרי פיקסלים מתים ואני כבר לא זוכר מה עוד (בעיות שהצטרכו להחליף מסך) וכו'.. ונוצר קצת רושם של מסך מעולה תיאורטית אבל לא מאוד אמין בפועל... ובהתחשב שאין איפה לראות אותו לפני הקניה זה בכלל מפחיד

2) יש לי כרטיס TV וכרטיס מסך פשוט ביותר (Integrated ATI Radeon X1250-based graphics ) - האם אני אבחין בכלל בכל היתרונות של מסך איכותי כמו VP930?

3) האם יש מסכים אחרים כלשהם שיש להם זויות צפייה (גם אנכיות!!) טובות?

(אני רוצה לראות סרטים עם עוד אנשים וגם וכשאני זוית הצפייה בטלויזיה היא כנראה טיפה מתחת גובה אמצע המסך...)

אני הרבה זמן כבר מתלבט ומאוד אשמח לתגובות ותשובות.. :nixweiss:

פורסם

אתה תבחין בהבדלים בצפיה בטלויזיה בצבעים החיים שהVP930 יספק לך...

לך עליו ללא ספק...

פורסם
  • מחבר

למרות שיש איתו המון בעיות?? יש למישהו פה את VP930 שלא היה לו בעיות איתו?

ואיך זוית הצפייה האנכית שלו??

מבקש תגובות נוספות (גם אם מכירים מכסי TN טובים עם שוית צפיה אנכיות רחבות..)

פורסם

אין איתו שום בעיות...

זוויות הצפיה שלו מצויינות בניגוד למסכים עם פאנל TN שהזויות שלהם בכלל לא משהו ;)

פורסם

לגבי זוויות צפייה (בעיקר אנכיות): הסיבה היחידה שזה בכלל נושא לדיון היא קיומם של מטריצות TN בשוק. רק ב-TN יש בעיות כאלה. בשתי הטכנולוגיות האחרות (VA/IPS) וכל נגזרותיהן אין שום בעיה של זוויות צפייה (למעט ארטיפקטים קטנים ביותר).

בשנים האחרונות מטריצות TN השתפרו בכל מה שנוגע לזוויות אופקיות, וכיום אין שום בעיה של זוויות אופקיות, אבל בכל הקשור לזווית אנכיות אין הרבה שיפור. כל פאנל TN יסבול מבעייתיות בתחום הזה, ואף פאנל אחר לא יסבול.

פורסם
  • מחבר

יש תגובות אחרות לגבי הדברים האחרים:

השימוש ב VP930 עם כרטיס מסך פשוט - זה מפריע??

כל הבעיות עם המסך הזה שיש לאנשים; יש פה מישהו עם VP930 מעל לשנה וללא שום בעיות??

פורסם

אין סיבה שהכרטיס מסך לא יריץ את המסך.

לאף אחד אין בעיות איתו.

פשוט על טעם וריח אין להתווכח.

אני חושב שהמסך מושלם.

יש כאלו שחושבים שהוא עם תופעות כאלה או אחרות.

המסך יהיה פנטסטי בשבילך.

לצרכים שלך הוא 10\10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים