פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים יש לי שתי כונניםאחד מחובר בhdd cable עליו מותקן הwindows xp sp240gb הוא הmasterוהשני כל הזמן עבד פתאום הפסיק לעבודsata2 160gbשתי הכוננים מסוג NTFSאם זה עוזר הלוח אם ConRoe 945G-DVIשל ASROCKהוא לא מזהה אותו בתוך הbiosאני מנתק ומחבר אותו מחדש ועדיין הוא לא מוצא אותו
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר ניסית כבל אחר?הדיסק מקבל חשמל? (אתה שומע אותו מתחיל להסתובב?)הדיסק מקבל חשמל...!!!הכל היה טובב הארד דיסק עבד...לא נגעתי בכלום..פתאום הפסיק לעבודדדמה אפשר לעשותת עזרההה?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר תבדוק שבקר הRAID/SATA מופעל (ENABLE) בביוס....בביוס כתובnot detectedושאני לוחץ על זה זה נתקע...מה אני עושהההההההההה ??? עזרהההההההזה יכול להיות בעיה עם המאסטר והסלייב...אין לי מקום בהארד דיסק היותר חדש של הסטה...לצופציק הלבן הזה..מחובר לי שם רק הכבל האדום של הסטה והכבל חשמל...
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר תנסה להחליף כבל לחבר את הHDD למקום אחרמה קשור הHDD הוא פועל לי.....הסטה לא פועלללל מה אני עושההה??אולי צריך לשים לחבר את המסטר בסטה....להארד דיסק מחובר רק הסטה וחיבור חשמל!!!
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר בבקשהה עזרה אני חייב את זה דחוף....בהארד דיסק מחובר רק הכבל סטה האדום וחשמל מהספק...מהה יכול להיות הבעיההה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.