פורסם 2002 בינואר 1723 שנים מאיפה אפשר לקנות מודם ADSL?איה דגם? מתאים לנזק בארץ?מחיר??חפש בפורומים קצת ובטוח שתמצא לזה תשובהכתבתי על זה לפני שבועיים לפחות 20 הודעות.
פורסם 2002 בינואר 1723 שנים ארררר...תבינו-את המודם ADSL תקבלו מבזק (ולא בחינם).אין שום דבר בחינם !המודם שנזק מספקים עולה כסף ומודם ADSL שקונים בחנויות עולה כסף (הסמסונג שלי עלה קצת פחות מהמודם הדרעק של נזק וגם קיבלתי מתנה מצלמת רשת).
פורסם 2002 בינואר 1723 שנים ארררר...תבינו-את המודם ADSL תקבלו מבזק (ולא בחינם).אין שום דבר בחינם !ומה לעזאזל אמרתי? "ולא בחינם".
פורסם 2002 בינואר 1723 שנים האם יש למודם הזה דרייבר לווינדוס 2000?למודם של SAMSUNG יש גם דרייברים (מצוינים) ל-XP ו-2000 !
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים לי יש את המודם של נזק אבל במחשבה לאחור עדיף את זה של SAMSUNG מיכמה סיבות א. הוא יותר זול מזה של נזק (לא משמעותי אבל בכל זאת)ב. אים אני לא טועה אינו צריך כרטיס רשת (אני לא בטוח אים טעיתי יתקנו אותי בהמשך)
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים לי יש את המודם של נזק אבל במחשבה לאחור עדיף את זה של SAMSUNG מיכמה סיבות א. הוא יותר זול מזה של נזק (לא משמעותי אבל בכל זאת) ב. אים אני לא טועה אינו צריך כרטיס רשת (אני לא בטוח אים טעיתי יתקנו אותי בהמשך) המודם הפנימי של סמסונג אכן זול יותר מהמודם של נזק (ועצם זה שאתה אומר להם שקנית מודם בעצמך ואתה לא צריך מהם כלום, זה כבר שווה משהו ) והוא לא צריך כרטיס רשת והוא עובד בפרוטוקול PPP המוכר והטוב.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אני בטוח שהוא עובד ב PPPoE הפחות מוכר והלא רע אם אתה מתכוון למודם ה-ADSL הפנימי של סמסונג אז אתה טועה. הוא עובד על : PPPoA = PPP Over ATM
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים בעזרת המדריך אפשר להפוך גם את האלקטל לPPP... אבל הוא עדיין יהיה מודם שמגיע מנזק (בהההההההההההההההההההה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.