עבור לתוכן

מאוורר למעבד פרסקוט

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שמתחמם חבל"ז, המאוורר הישן לא מספיק לו והוא מגיע לטמפ' של 60+ צלזיוס.

הלוח אם שלי הוא: S478 ASUS P4P800SE ואופן חיבור המאוור +גוף הקירור הוא באמצעות מסגרת שחורה מפלסטיק שאליה מוגנס גוף הקירור+המעבד וננעל מלמעלה.

חשוב היה לי לציין כי אני רואה שיש המון מאווררים למעבדים בשוק שמתחברים באופן שונה למעבד.

מה מומלץ למעבד בתחומים של עד 200 ש"ח שניתן לחברו (וכיצד) .

תודה רבה ולילה טוב:)

נ.ב ראיתי את זה: http://www.giga-byte.be/Support/ThermalSolution/Manual_Model.aspx?ProductID=2129

בKSP, האם ניתן לחבר אותו לכלוב וללוח אם, איך?

פורסם

טמפרטורה של עד 70 היא סבירה.

בדוק שהמארז מאוורר מספיק, בעיקר יציאה של אויר מהצד האחורי.

פורסם
  • מחבר

הוא מגיע ליותר מ70 במאמץ קל. וסרקולצית האויר טובה. ההארדיסקים ב30 מעלות וכך גם הלוח.

איזה מאורר וגוף קירור יתאימו לי בצורה טובה?

פורסם

פותח התרד המעבד שלך ידוע כחם....המעבד שלי (ראה מפרט) עם קירור סטוק במאמץ היה מגיע גם ל80+..

עם BT הוא לא עובר את ה60-65 בOC ובמקסימום מאמץ...

הקירור שראית נחשב לסביר...והוא יתאים למערכת שלך..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אחי . השאלה הנוספת היא איך לחבר את גוף הקירור החדש למעבד / ללוח , זה לא חיבור סטנדרטי שנכנס "לכלוב".?

פורסם

במקרה של הקירור הנ"ל בתושבת 478..אז כן אתה צריך רק להתקין אותו בתופסנים/תושבת הקיימים ולחזק...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם

בסוף השגתי המאוורר הזה http://www.myjavaserver.com/~grx1/ZALMANFAN.jpg

התקנתי, שמתי משחה טרמית ובנתיים המעלות עומדות על 49 :)

אני לא מכיר את הדגם הנ"ל של ZALMAN, מישהו מזהה\מכיר יכול להעריך כמה צריך לעלות אחד כזה חדש? - והכי חשוב- האם הוא נחשב לטוב מאוד או שהמותג הטעה אותי ?!

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

איך נמדד מאוורר , אלכסונית מפינה לפינה כמו מסך?

פורסם

מלהב ללהב...תראה מה הגדול +- או 9 ס"מ או 12 ס"מ (רק המאוורר לא כולל הצלעות קירור)..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הוא 9CM משמע CNPS 7000 , מחזיק טמפ' של עד 50 מעלות במאמץ, לא רע ? האם נחשב לאמצעי קירור טוב?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה וחג שמח:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים