עבור לתוכן

קניתי סוף סוף את הטוניק 120 אבל....

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את הטוניק מפנדס והרכבתי אותו היום, קודם כל אני חייב לציין שזה היה קשההה.

הבעיה היא שכשסמתי את המשחה התרמית שבאה עם המאורר זה היה סיפור מאפטרה ואני יודע שלא מרחתי אותה טוב.

קיצר המעבד לפני זה היה על 60 מעלות במנוחה.

ועכשיו הוא על 46 מעלות.

השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאני יתן לבעל מקצוע למרוח את המשחה, כמה מעלות זה יוריד?

פורסם

את המשחה הטרמית לא מורחים. נקודה. רק שמים כדור קטן בגודל אפון באמצע המשטח על המעבד, שמים את גוף הקירור, נותנים סיבוב של כמה מעלות ומחזירים תוך לחיצה וזהו. השאר יעשה לבד כשתחזק את גוף הקירור עם הברגים למשטח התומך בלוח האם (מקווה שזה לא מורכב עם הפינים מפלסטיק).

רוב החום מועבר דרך מרכז המשטח בכל מקרה.

שיפור משמעותי יתקבל ע"י שיוף משטח בסיס גוף הקירור והמעבד. בד"כ המשטחים קמורים ויש מדריכים בנושא באינטרנט.

בכל מקרה הטמפ' במנוחה פחות חשוב מבמאמץ ותלוי בטמפ' האוויר בחדר ובעוצמת זרימת האוויר דרך גוף הקירור (מארז, מאווררים וכו').

פורסם
  • מחבר

אם אני מנתק את הפנציומטר המאורר עובד אוטומטי?

פורסם

כן...

ויש מצב שירדו הטמפ'עם מריחה טובה יותר...

אני מקבל עם TT ORB 35-40 מעלות במנוחה, ואני יודע איך למרוח משחה טוב...

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי שזה צריך להיות ממש פשוט אבל המשחה הייתה ממש סמיכה, כמו פלסטלינה,אפילו יותר, וזה היה בלתי אפשרי למרוח את זה עם כרטיס אשראי או סכין יפנית. ניסיתי אפילו עם האצבע....

פורסם

46 זה חם, 60 זה לוהט

הייתי אומר שיש לך בעיה במארז, תנסה להשאיר אותו פתוח לשעתיים ולהוציא אותו מתחת לשולחן ותראה אם זה עוזר.

יתכן גם שיש לך בעיה בדיודה שמודדת את הטמפרטורה.

תנסה את התוכנה TAT של אינטל

פורסם

אני הבנתי שזה צריך להיות ממש פשוט אבל המשחה הייתה ממש סמיכה, כמו פלסטלינה,אפילו יותר, וזה היה בלתי אפשרי למרוח את זה עם כרטיס אשראי או סכין יפנית. ניסיתי אפילו עם האצבע....

כמו ה Arctic cooling MX-1, הוא סמיך כזה, גם אני לא הבנתי בהתחלה עד שכבר ביזבזתי חצי מזרק והבנתי שמשהו לא בסדר..

כמו שאמרו, שים קצת באמצע, תן כסה סיבובים עם הגוף קירור ותהדק אותו.

פורסם
  • מחבר

גמרתי אז את כל המשחה, אני יצתרך להביא אחת חדשה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים