עבור לתוכן

אני מחפש תוכנת שליטה...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנת שליטה על מחשב ברשת

אשמח למוע על מה אתם ממליצים ושמח במיוחד לקבל קישור להורדה

פורסם
  • מחבר

אני מחפש תוכנה נוחהיותר ובה

אני לא יצטרך לעבור את הקטע אם האייפי כל התחברות

ואם אפשר שיהיו עוד אפשרויות כמו לדבר אם המחשב(שיחה קולית) לדבר בצ'אט (ע"י כתיבה) ועוד

פורסם

יש גם את TridiaVNC בשביל לשלוט במחשב אחר. אמנם גם שם צריך להזין אייפי וסיסמא, אבל זה *כל* מה שצריך להזין בשביל להתחבר. פשוט לא צריך לגעת בשום דבר אחר, והיא עובדת יופי! ממש ממש קלה לשימוש.

בקשר להתכתבות, אפשר אחרי שמשתלטים, בצורה פרימטיבית לפתוח כתבן ולהתחיל לרשום כל אחד בתורו... ;D

אבל ברצינות, אני לא מכיר תוכנה שאפשר לדבר בה ולהתכתב ע"י השתלטות.

אם אתה רוצה, יש תוכנה טובה שאפשר לעשות זאת בקלות ללא השתלטות (כמובן עם הזנת אייפי... אין מה לעשות, היום כל דבר עובד ככה... זה לא כ"כ מסובך...), ואפשר להתכתב איתה ולדבר במיקרופון באותו זמן. התוכנה היא NetMeeting של מייקרוסופט (אבל סביר להניח שאם יש לך את הגרסה האחרונה של אינטרנט אקספלורר, התוכנה כבר מותקנת לך על המחשב בתיקייה C:\Program Files\NetMeeting)

פורסם
  • מחבר

תוכנה זאת לא מתאימה לדרישותי מכיוון שב tridia אין דיבור או התכתבות[

נטמיטינג יש לי סיבות משלי עוד ישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אני ישאל כאן משהו דומה כי זה קשור - איזה תוכנה (או דרך) הכי פשוטה מומלצת (אם זה אפשרי) בכדי לכבות מחשב אחר דרך הרשת (שני המחשבים עם ווינ XP) ?

פורסם
  • מחבר

זה נושא שלי שבו אני ביקתי שיעזרו ליאז אם לא אכפת לך תפתח נושא חדש בו יהיה רצונך

פורסם

אני ישאל כאן משהו דומה כי זה קשור - איזה תוכנה (או דרך) הכי פשוטה מומלצת (אם זה אפשרי) בכדי לכבות מחשב אחר דרך הרשת (שני המחשבים עם ווינ XP) ?

תמיד אפשר להיות מקוריים :jump: לא בדיוק ההגדרה אבל משהו מעניין

http://www.gideontech.com/guides/remote_start/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים