עבור לתוכן

מה דעתכם על הFENBUS החדש של ZALMAN

Featured Replies

פורסם

ה-Nexus עומד בהרבה יותר אבל אחרי חיפושים על הבעיות שלו מצאתי כמה מקורות שטוענים לאותה בעיה

הבעיה שהם מתארים היא שחשמל סטטי מהידיים עובר לציפ שליטה הראשי שלו כי כל המבנה עשוי אלומניום

במצב כזה הציפ שליטה פשוט לא מתפקד ומגיע לטמפרוטורות ממש גבוהות

ברגע שמנתקים אותו מהחשמל לגמרי ונותנים לו להתקרר הבעה מסתדרת

בתכלס ה-Nexus בנוי להספקים הרבה יותר גבוהים מ-2W (הייצר טוען ל-16W)

ב-16W אתה יכול לחבר יותר ממאורר אחד לכל ערוץ אם יש לך יותר מ-4 מאוררים

אני אשמח לראות באיזה מקור ראית את ההשערה הספיציפית הזו. כי אני קראתי על דברים אחרים לגמרי.

בכל מקרה למרות שזה ממש נראה לי לא סביר (וגם בלתי אפשרי למדי - אבל לך תדע :-\ ) הפתרון הוא פשוט למדי - הארקה!

בכל מקרה מדבר במוצר עם הרבה בעיות, ולכן אם אתה מחליט לקחת אותו תבדוק שהחנות שמוכרת לך אותו לא תעשה בעיות בהחזרה (תחתים אותם על זה).

פורסם

אז איזה FUNBUS כדאי לקחת בהנחה שאני מחליף את כל המאווררים במארז, את ה- CPU FUN ואת ה- MotherBoard FUN במאווררים יותר חזקים בהרבה?

פורסם

תלוי איזה מאוררים חזקים

אם הם עד 7W אין שום בעיה לקחת את ה-Zalman היפה והמשוכלל

אם אתה רוצה יותר מזה נראה לי שהאופציה היחידה שלך כרגע (שאפשר לקנות בארץ) זה את ה-Variable Speed RheoBus היקר והאיכותי

הוא אמור לעמוד בהספקים של 17W לכל ערוץ ככה שאם יש לך 2 מאוררים של 8W אתה יכול לחבר אותם יחד לאותו ערוץ כדי לשלוט על יותר מ-4 מאוררים

לא התייחסתי בכלל ל-Enermax כי לא מצאתי עליו שום נתונים בשום מקום

ה-TT Hardcano 7,9,10 עלובים בנויים בעיקר למאוררים חלשים מאד כמו ה-Silent fan

פורסם

ה-Nexus עומד בהרבה יותר אבל אחרי חיפושים על הבעיות שלו מצאתי כמה מקורות שטוענים לאותה בעיה

הבעיה שהם מתארים היא שחשמל סטטי מהידיים עובר לציפ שליטה הראשי שלו כי כל המבנה עשוי אלומניום

במצב כזה הציפ שליטה פשוט לא מתפקד ומגיע לטמפרוטורות ממש גבוהות

ברגע שמנתקים אותו מהחשמל לגמרי ונותנים לו להתקרר הבעה מסתדרת

בתכלס ה-Nexus בנוי להספקים הרבה יותר גבוהים מ-2W (הייצר טוען ל-16W)

ב-16W אתה יכול לחבר יותר ממאורר אחד לכל ערוץ אם יש לך יותר מ-4 מאוררים

אני אשמח לראות באיזה מקור ראית את ההשערה הספיציפית הזו. כי אני קראתי על דברים אחרים לגמרי.

בכל מקרה למרות שזה ממש נראה לי לא סביר (וגם בלתי אפשרי למדי - אבל לך תדע :-\ ) הפתרון הוא פשוט למדי - הארקה!

בכל מקרה מדבר במוצר עם הרבה בעיות, ולכן אם אתה מחליט לקחת אותו תבדוק שהחנות שמוכרת לך אותו לא תעשה בעיות בהחזרה (תחתים אותם על זה).

אחד המקומות שראיתי זה פה -

http://www.computingondemand.com/reviews/cooling-Vantec-NXP-201/page1.shtml

עמוד שני בהתחלה

Now let's get into some gaming. If you're like me you go fill up on your favorite beverage, drain your fluids ;-) come back and power up those fans to full! But wait, there's no roar from your computer? Each of the four knobs are on full but only one or two fans are running. What happened??? Well while you were walking around the house you picked up a bit of static electricity. And just happened to discharge it through your fingers to the aluminum knobs, threw the metal shaft and into your Nexus Fan Controller. Now what you can't see is that the little chip in front of the onboard Molex connector has become really burn your finger hot. It's not dead but you have to unplug and reconnect the Molex power connector to get it functioning again. What!? I am ready to game but I have to pull off the front panel, both side panels, unscrew it and pull it out to do that!

היו עוד כמה מקומות אבל אין לי כוח לחפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים