עבור לתוכן

אנ י קונה מסך 22 רחב ורציתי לדעת האם הוא יעבוד עם כל לוח אם

Featured Replies

פורסם

וגם שאין לי כרטיס מסך או גרפי אלא זה יהיה משולב בלוח אם. בקיצור הכי בסיס שיש. הלוח אם יהיה: GIGABYTE GA-M61P-S3

המסך יהיה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700

אין בעיה עם זה? המסך יעבוד?

ועוד דבר: יש חשש לקנייה מהאינטרנט? לא צריך להגיע פיזית לחנות ולבדוק פיקסלים שרופים?

פורסם

יש למסך זה כניסת VGA, לכן הוא יעבוד גם על לוח עם כרטיס מובנה, שאין לו DVI.

לגבי פיקסלים שרופים ופגמים אחרים - עליך לסכם את התנאים עם החנות שממנה אתה מוכר. אני בעקרון לא קונה דרך אתרי אינטרנט, אלא מוצא אתר שמוכר את מה שאני צריך במחיר טוב ובעל ביקורות טובות ב-ZAP וכדומה, מתקשר אליהם ומתאם את כל הדברים בטלפון.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע...למסך שאני קונה יש DVI. האם זה לא יעבוד אלא אם הלוח אם תומך בזה? אני מתכוון אם אני ארצה שהוא יעבוד בDVI

ומה לגבי הבדיקה לפיקסלים שרופים? איך בודקים?

ואם יש תקלה במסך-לאן פונים? לחנות שממנה קניתי או ליבואן?

פורסם

אם אתה רוצה DVI אתה צריך כרטיס עם DVI. עם הלוח הזה תוכל לחבר אותו רק ב-VGA.

פורסם

ומה לגבי הבדיקה לפיקסלים שרופים? איך בודקים?

יש תוכנה קטנה וחינמית הנקראת DEAD PIXEL BUDDY. חפש אותה ב-GOOGLE.

ואם יש תקלה במסך-לאן פונים? לחנות שממנה קניתי או ליבואן?

תלוי. שאל את החנות שבא אתה קונה.

פורסם

עם כרטיס מסך מובנה המסך יכול להיות מוצג על הרזולוציה הטבעית שלו ?!

פורסם
  • מחבר

1) אני לא מבין-כדי לראות DVI אני צריך לוח אם אחר לגמרי או שצריך בסה"כ להוסיף כרטיס ללוח שקניתי (הלוח שלי: Gigabyte GA-M61P-S3)?

2) את הבדיקה לפיקסלים שרופים לא עושים באמצעות תמונה בצבע שחור או משהו כזה? (קראתי על זה פעם כתבה אבל אני לא שמרתי אותה)

3) בחנות שלידי מוכרים את המסך ב-50 ש"ח יותר מהמחיר הזול שמופיע בזאפ. החנות הזולה לא לידי ולכן צריך להוסיף 25 ש"ח להובלה. מכאן שההפרש הוא 25 ש"ח. כדאי לקנות מהחנות שלידי ולהפסיד 25 ש"ח?

פורסם

למה שתצטרך לוח אחר? פשוט תוסיף כרטיס מסך עם יציאת DVI.

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

קיבלתי תשובה ל-1. אפשר תשובה גם ל-2 ו-3?

פורסם

2) אם אתה כבר יודע איך עושים בדיקה, למה שאלת?

בדיקה לפיקסלים שרופים צריך לעשות לא רק על רקע שחור אלא גם על לבן ועל כל צבעי הבסיס - אדום, ירוק, כחול. זאת משום שחלק מהפיקסלים שרופים רק באחד מהצבעים ולא יופיעו על גוונים מסוימים.

3) מה זו השאלה הטיפשית הזאת ומה הקשר שלה לפורום LCD?

אני יכול לאכול פיצה או המבורגר. ההמבורגר גדול יותר, אבל עולה יותר. מה כדאי לי?

פורסם
  • מחבר

נגיד ויש לי תמונות בצבע אחיד. מה צריך לבדוק? ז"א מה אני בעצם מחפש? אם למשל אני מציג תמונה שחורה על המסך-מה צריך להיות כדי שאני אדע שיש פיקסלים שרופים?

הבדיקה הטובה היא באמצעות תוכנה או תמונה? או גם וגם?

3) טעיתי. במקום לוח צריך להיות "מסך". סורי. ז"א שההפרש בין מחיר המסכים בסה"כ הוא 25 ש"ח

פורסם

אם אתה הולך להוציא 2,300 ש"ח על מסך כדאי שתקשיב למה שכותבים לך פה ,אחרת למה אתה פונה?

אפשר לשאול למה אתה רוכש מסך בסכום כסף גבוהה אבל לא משקיע בכלל בכרטיס מסך?

זה כמו לקנות למבורגיני, עם תיבת הילוכים של פיאט פונטו.

פורסם
  • מחבר

סליחה אבל איפה אתה שהמסך עולה 2,300 ש"ח?

הוא עולה 1,410 במחיר הזול או 1,460 בחנות שקרובה אליי

פורסם

נגיד ויש לי תמונות בצבע אחיד. מה צריך לבדוק? ז"א מה אני בעצם מחפש? אם למשל אני מציג תמונה שחורה על המסך-מה צריך להיות כדי שאני אדע שיש פיקסלים שרופים?

תראה נקודות שאינן בצבע של התמונה.
הבדיקה הטובה היא באמצעות תוכנה או תמונה? או גם וגם?

כל מה שהתוכנה שהמלצתי עליה עושה זה לאפשר לך להציג תמונות אחידות בצבעים לבחירתך על מסך מלא בלחיצת כפתור פשוטה. עניין של נוחות ותו לו.

3) טעיתי. במקום לוח צריך להיות "מסך". סורי. ז"א שההפרש בין מחיר המסכים בסה"כ הוא 25 ש"ח

עדיין שאלה טיפשית שלא קשורה לפורום בגרוש. האנשים פה יכולים לעזור במידע לגבי מסכים, לא בקבלת החלטות של חיסכון מול נוחות.
פורסם
  • מחבר

אבל גודל נק' הוא קטן ואני לא בטוח שאפשר לראות בעין אנושית.

על השאלה האחרונה אתם אמורים לענות לפי הנסיון המר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים