פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים זה המפרט שלי:GA P35-DS3PTWISTER 800MHZ CL5E2160BT120VXCASE ENERMAX 120CM X 3??????????????????????????????????????????????כידוע המעבד E2160=1.8ואני רוצה לעשות עובר קלוק ל 3.0 GHZ לפחותהשאלה כמובן מופנת למי שמכיר את הלוח .היכן ומה אני צריך להגדיר בלוח???(רצוי להוסיף תמונות)תודה מראש. (בבקשה לא לתת תשובות כתוב בפורום \תלמד קודם וכו)'
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים שנה את כותרת הדיון לחוקית (ע"פ חוקי הפורום) ואינפורמטיבית, אחרת הדיון ינעל.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים (בבקשה לא לתת תשובות כתוב בפורום \תלמד קודם וכו)'אין דבר כזה OC דלוקס.אף אחד לא יכול להגיד לך תלחץ פה,פה ופה וזהו סיימת.זה לא עובד ככה ,אתה חייב להבין מה אתה עושה ולכל הפחות לקרוא את MANUAL ולהכיר את הלוח שלך
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים חוץ משתי האזהרות יש למשתמש מיוט לשבוע, כדי שיהיה לו מספיק זמן לקרוא את החוקים עקב מעבר על החוק הזה:דאבל פוסטינג:חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! כמו כן, פתיחת דיון אשר ננעל מכל סיבה שהיא, ללא אישור מפורש מאחראי הפורום אשר נעל את הדיון מלכתחילה, תזכה באזהרה נוספת והרחקה אוטומטית לשבוע!כדאי מאוד שיקרא את החוקים:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229990.0היות והוא חוזר עם 2 אזהרות ובשלישית הוא יהיה שוב פעם בבעייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.