עבור לתוכן

מוד צביעה לעכבר, איך עושים את זה?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר שהתחיל להתקלף לו הצבע, אז אני רוצה לצבוע אותו בשחור.

מה אני צריך לקנות, איזה צבע? ואני לא רוצה שהצבע ימרח לי על היד אז צריך לשים לקה או משהו?

תודה לעוזרים

פורסם

בשביל מוד לעכבר אפשר להשתמש בצע פשוט.

קנה ספריי 20-30 ש"ח,זה יספיק.

1.תשייף קצת את הצבע מהעכבר.

2.תצבע שכבה אחת וחכה שיתייבש.

3.תשייף טיפה ותעשה עוד שכבה.

4.שים לקה,חכה שזה יתייבש ו..וואלה!עכבר חדיש!

פורסם

חכה שיתייבש= 24 שעות, לא פחות!!!

האמנם זה יראה לך יבש אחרי שעה, אבל כדי שהכל יתפס לך כמו שצריך, כמו שהיית רוצה שייתפס, הצבע צריך עוד קצת זמן...

תקנה נייר שיוף 400 ו600... נייר אחד מכל אחד..

תעבוד ככה:

קודם כל, מהרבה מקרים הזוים שקרו פה בפורום, תנתק את החלק שאתה רוצה לצבוע מהעכבר, לא לצבוע כשמחובר לחשמל, ולא לצבוע כשהמעגל החשמלי שיושב בתוך גוף העכבר מחובר!!!

1. שייף את כל הצבע מהעכבר, עד שיתקבל מרקם חלק, (נייר שיוף 400).

2. קח מטלית ספוגה במים ונקה את כל שאריות הליכלוך מהשיוף שנעשה שלב אחד קודם.

3. חכה כמה דקות שיתייבשו המים, עכשיו הספג מטלית אחרת באציטון, טרנפטין או כל מדלל צבע' חומר שמכיל אלכוהול ונקה בעזרתו שוב את העכבר, להוצאת כל כתמי השומן שנדבקו לפלסטיק.

4. חכה חצי שעה, רק להיות בטוח שהכל יבש, בשום פנים אל תיגע בו שוב, אל תנגב ואל תזיז.. כבר ניקית אוו ואתה לא רוצה ללכלך אותו ב"סימנים מיותרים".

5. קח את הספריי צבע תרסס שכבה דקה של צבע על החלק, ממליץ לך אפילו קודם להתאמן על כמה חתיכות פלסטיק אחר, כדי שיצא לך טוב ושתדע איך לעבוד עם זה.., הוראות שימוש די משתנות לכל פחית צבע והכל כתוב לך שם על הפחית עצמה, ממליץ קודם לשים במים חמים, לא רותחים, חמים!, למשך 10 דקות ואז להוציא, כדי "להעיר את הצבע"...

6. חכה יום שלם, אני חוזר, י ו ם ש ל ם !

7. בעזרת נייר שיוף בדרגה 600 שייף את העכבר שוב,שלא יצא כל הצבע אבל כשתגע בו תרגיש שהוא חלק שוב כמו משלב השיוף הראשוני בשלב הראשון.

8. נקה את הלכלוך עם מטלית לחה.

9. צבע שכבה שנייה וחכה יום שלם שוב.

בסה"כ זהו... מכאן כבר העכבר שלך יהיה צבוע יפה, אתה יכול אחרי זה להוסיף גם ספריי לקה, שכבה דקה מאוד, מאוד מאוד... כדי ליצור גימור מבריק והגנה מפני שריטות וצבע שמתקלף...

מקווה שעזרתי,

Aviko

פורסם

מה ש Aviko אמר ועוד כמה דברים. אם אין לך ניסיון בצביעה תתאמן על משהו שאתה לא צריך. אם תצבע רחוק מידי יהיה לך צבע תפוזי (מרקם של קליפת תפוז), קרוב מידי ויהיו לך נזילות צבע.

תשתמש בצבע יעודי לפלסטיק. יש צבעים שתוקפים פלסטיק ואז יהיו לך סדקים בצבע ותצטרך לשייף הכל ולצבוע מחדש.

***הערה למה ש AVIKO רשם*** אל תשתמש באציטון או טינר או כל מדלל אחר לניקוי העכבר!!!!!! בחלק מהמקרים זה יכול לתקוף את הפלסטיק. אני לא ממליץ לקחת סיכונים. הכי טוב זה לפרק את החלקים שאתה רוצה לצבוע ולשטוף אותם במים חמים וסבון. לפני הצביעה תנקה את החלקים עם אלכוהול רפואי ותן לחלקים להתייבש. כל זה כמובן אחרי שהכנת את החלקים לצבע (שיוף עם נייר 400)

אם אתה רוצה להשקיע עוד יותר לקבלת פני שטח מושלמים אתה יכול לעשות לעכבר פוליש אחרי הצביעה. בהנחה שהצבע שאתה משתמש בו איכותי. אם אין לך חדר צבע מקצועי עם פילטרים נגד אבק וזרימת אוויר קבועה, סביר להניח שבמהלך היישוב הצבע יתפוס קצת אבק. תן לצבע להתייבש לפחות יומיים לפני שאתה עושה פוליש. אחרי שהצבע יבש לחלוטין תחליק אותו עם נייר שיוף 1200 ואז תעשה לו פוליש. כל פוליש לרכב יעשה את העבודה בעיקרון.

פורסם

מסכים דימה,

תודה על התיקון

Aviko

פורסם

איזה עבר יש לך?

שווה בכלל לעבוד על צביעה של עכבר 3 ימים?

אני מבין שחלק מהעיון זה ה"אתגר" של לעשות את זה לבד.

אבל האם זה באמת שווה את זה?

פורסם

טושים :smile1:

פורסם

איזה עבר יש לך?

שווה בכלל לעבוד על צביעה של עכבר 3 ימים?

אני מבין שחלק מהעיון זה ה"אתגר" של לעשות את זה לבד.

אבל האם זה באמת שווה את זה?

כל אחד והדרישות שלו. הוא ביקש עצות ואני מניח שכל אחד יתן לו את העצות בצורה שהוא היה עושה את זה. יש פה מודרים בכל מיני רמות, יש כאלה שיסתפקו בצבועת טושים ^^ ויש כאלה שלא יוותרו על משהו פחות מגימור של סדנת שיפורי רכב מקצועית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים