פורסם 2003 במרץ 422 שנים אני לא מצליח לראות ברור עם המצלמה, כל תמונה יוצאת מאוד מטושטש וגם ב LCD רואים מטושטש.יש למישהו מושג מדוע וכיצד ניתן לפתור את זה ?תודה.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים ברוב המצלמות יש אפשרות לכוון את הרזולוציה והאיכות, אולי היא פשוט על האיכות הנמוכה ביותר.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אולי אתה על מצב צילום ידני ואתה צריך לכוון את הפוקוס ידנית?תנסה להעביר לצילום אוטומטי
פורסם 2003 במרץ 522 שנים 4.1 מגה פיקסל זה אמור להיות דיי טוב. ;Dמגה"פי זה לא הכל, במיוחד לא במצלמות עלומות שם.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים "Skanhex" ? , 4 מגהפיקסל ? ... 8) , אחחח ואתה עוד שואל למה יוצא מטושטש.... רק אל תגיד לנו שזה 4 מגהפיקסל וגם עלה פחות מ 2000 ש"ח דבר ראשון רוב הסיכויים שהמצלמה שלך אפילו לא קרובה ל 4 מגהפיקסל (שכמו שאמרו זה רק מידה - לא אומר הרבה על איכות , ואני מבין שקשה לאנשי מחשבים שרגילים למספרים להבין זאת - אני כרגע מוכר דיגיטלית - וזה מכה מה שאנשים חושבים) אלא משתמשת באינטרפולציה. בנוסף - זו חברה דיי עלומת שם , למרות שעד שאראה בעיניי לא אוכל להגיד בוודאות - אבל רוב הסיכויים שהמצלמה פשוט גרועה. עכשיו עצות מקצועיות - יכול להיות שהמצלמה לא בוחרת זמן חשיפה נכון והיד שלך בעצם מרעידה אותה - נסה לבדוק כשאתה מצלם עם חצובה או כשאתה שם אותה על משטח יציב, בנוסף נסה לצלם עם הרבה תאורה , וכמובן אל תבדוק עם אובייקטים קרובים למצלמה (פחות מחצי מטר , ואם מצלמה כזאת הייתי אומר אפילו פחות ממטר), ספר את הממצאים שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.