פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים תקציב שלי 600 שחרוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות.חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללותלמרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבהתודה לכל העוזריםהערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים התקציב קצת מקשה.היתי מציע לך לחשוב על אופציה של מצלמה יד שניה..תוכל לקבל דגם ממש יותר איכותי ממשהו חדש..(מצלמות שעולות סביב ה 1200-1500 שקל אתה יכול לקנות יד שניה ב700..אין את עיניין ה"קליקים" כמו שיש ב DSLR ..
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים יש olympus ב600 ש"ח עם 7.1 מגה פיקסל ומסך 2.5" לא זוכר את הדגם בדיוק נראה לי ef7 ומשהו.זו מצלמה לא מושלמת אבל דיי נחמדה . ראיתי תמונות של מצלמה דומה (אולי זהה) הוציאה אצל חבר תמונות לא רעות ביחס למחיר. והיא גם יותר קומפקטית מאחרות. תסתכל בזאפ יש כמה מצלמות דומות מתחיל ב600 ש"ח. אם לא יש את הקנון A450 או A550 .. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.