עבור לתוכן

מפרט לאוברקלוק וקירור [עזרתכם דרושה]

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות מחשב המבוסס על מעבדהQ6600 המרובע ליבות.

כמובן שחשבתי על אוברקלוקינג מטורף כמו שראיתי באחד הלינקים ולהגיע למהירות של כ4KMHZ.

המפרט:

לוח אם של ASUS P5DELUXE או GIGABYTE P35-DQ6 (הASUS מעט יקר יותר)

זכרונות של OCZ 2G - 1066MHZ

ספק כח TT 650W מסדרת הTOUGHPOWER

מארז של ENERMAX עם המאוור 250MM בצד.

מערכת קירור של TT דגם 745.

ההתלבטויות הן:

ראשית הלוח אם, איזה עדיף יותר???

לגבי הקירור רציתי להוסיף גם קירור מים לזכרונות והNB, במידה ואני אוסיף בלוקים ממילא הם יקבלו את המים מחוממים לאחר המעבר בבלוק המעבד, לחילופין ישנם גופי קירור איכותיים של TT לזיכרונות מדגם SPIRIT RS ולNB ישנו גם כן גוף קירור עם מאורר. מה דעתכם בנושא???

כמו כן חשבתי במקום הבלוק למעבד לקנות את הVOLCANO4005, הוא נראה מאוד מאסיבי, האם יהיה הבדל השווה את ההשקעה???

האם לדעתכם יש להחליף את אחד החלקים?

מחכה לעזרתכם, תודה.

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות מחשב המבוסס על מעבדהQ6600 המרובע ליבות.

כמובן שחשבתי על אוברקלוקינג מטורף כמו שראיתי באחד הלינקים ולהגיע למהירות של כ4KMHZ.

המפרט:

לוח אם של ASUS P5DELUXE או GIGABYTE P35-DQ6 (הASUS מעט יקר יותר)

זכרונות של OCZ 2G - 1066MHZ - מיותר, תקח 800MHZ של g.skill HZ

ספק כח TT 650W מסדרת הTOUGHPOWER - ספקים של TT עדיפים מ700W+ , קח HX520 של corsair

מארז של ENERMAX עם המאוור 250MM בצד.קח Lexa or blackline

מערכת קירור של TT דגם 745. - מתחילת חודש ספטמבר ניתן להשיג thermalright 120 ultra בפנדה שעולה כ400 שקל והוא מאוד שקט ואפקטיבי מהקרור שציינת (מאוד מומלץ לאוברקלוק שעליו דברת

ההתלבטויות הן:

ראשית הלוח אם, איזה עדיף יותר???ASUS (אמנם יקר יותר מdq6 אבל יותר טוב לאובר אם זה ממש מזיז לך, אם לא ממש איכפת לך לקבל אובר של 3.8 לעומת 4.0 במחיר טיפה יותר שפוי אז לך על dq6

לגבי הקירור רציתי להוסיף גם קירור מים לזכרונות והNB, במידה ואני אוסיף בלוקים ממילא הם יקבלו את המים מחוממים לאחר המעבר בבלוק המעבד, לחילופין ישנם גופי קירור איכותיים של TT לזיכרונות מדגם SPIRIT RS ולNB ישנו גם כן גוף קירור עם מאורר. מה דעתכם בנושא???

כמו כן חשבתי במקום הבלוק למעבד לקנות את הVOLCANO4005, הוא נראה מאוד מאסיבי, האם יהיה הבדל השווה את ההשקעה???

האם לדעתכם יש להחליף את אחד החלקים?עם הקרור שציינתי )thermalright 120 ultra( + סירקולציה נכונה כגון סידור חוטים, זרימת אויר שלא תיפגם ע"י רכיבים כגון כלוב של HD וכו' אפשר בהחלט לחסוך את הבלוק,] זה סתם הוצאת כסף מיותרת ולא נחוצה

מחכה לעזרתכם, תודה.מקווה שעזרתי לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

THX! לתשובה מפורטת מזאת לא הייתי יכול לצפות, רק משהו קטן לא מסתדר לי... TT120 אינו מבוסס מים, אתה בטוח שבמבחן התוצאה הוא יתן תוצאה טובה יותר מקירור מים? (או תוצאה קרובה מאוד..)

פורסם

גם עם קרור מים יהיה לך מאוד קשה להגיע ל 4GHZ.

רוב התוצאות על מים נעים בין 3.5 ל 3.8.

באיזה בלוקים הנך מתכוון להשתמש?

יש לי FUZION CPU בלוק ו MCW 30 של SWIFTECH ל NB (כרגע בדואר בדרך מארה"ב)

ושאיפותי הרבה יותר צנועות - אם אגיע ל 3.6-3.5 אהיה שמח.

גם אני מתכוון להשתמש בספק של CORSAIR.

לגבי זכרונות - חשבתי ללכת על OCZ DDR 800 PLATINUM REV 2 - שיכולים להגיע בקלות ל 950 - זה די והותר גם עם OC גבוה.

3800 עם MULTI של 8 ביחס 1:1 זה 475 לזכרונות.

3800 עם MULTI של 9 ביחס 1:1 זה 422 לזכרונות.

מכיון שאני עומד להתמש בקירור מים ל NB רציתי לוח ללא HEATPIPES - כנראה DS3 או DFI BLOODIRON (אם יגיע בקרוב - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=407).

מעיון בתרדים רבים ב XS ו OVERCLOCK.NET - ניראה שלקירור ה NB חשיבות רבה.

עם קירור מים ל NB - אני מקווה שאצטרך רק לדאוג לקירור של ה MOSFETS

בכל מקרה בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים