עבור לתוכן

קרב על מלכות ביירדיינמיק (או: DT880 vs DT990)

Featured Replies

פורסם

אז אחרי נסיון מאוד מוזר עם אודיופיל 192 ונסיונות להגדיר את היציאה הדיגיטלית, וויתרנו (אני ורותם) ונסענו אליי.

במפגש האחרון לא שמעתי מספיק את ה880 והייתי מאוד סקרן לגביהן.

אז בנוגע לנוחות, בדיוק כמו ב990 אבל מרגישות קצת יותר כבדות על הראש, לא משהו מיוחד שצריך להתייחס אליו.

בנוגע לדבר החשוב יותר, הצליל:

הדבר הראשון ששמים לב אליו כשמתחילה להתנגן המוזיקה אלה המידים שפורצים החוצה והאיזון הטונלי של הספקטרום ביחד עם במה מצויינת ורזולוציה

קרה ואנליטית, שלא ממש התאימה לי אישית אבל רותם אוהב את זה.

המיד-באס ב990 יותר טוב והוא יותר פנצ'י לכן הן יותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית על סוגיה.

ב880 היה חסר לי את ניצוץ האנרגיה שאני כל כך אוהב ב990 אבל אני מניח שהייתי מתרגל אליהן לאחר תקופה מסוימת.

גם אני וגם רותם הסכמנו שברוק על כל סוגיו ה880 הרבה יותר טובות והעליונות שלהן מתבטאת במידים שקשה מאוד לקלוט ב990.

בסך הכל חתימת הצליל היא על אותו בסיס ואת זה הרוב יודעים, אך אלה שתי אוזניות שפונות לקהלי יעד שונים שאפשר לקרוא להם האודיופיל הטכני

והאודיופיל ה"צבעוני".

dscf1095jc3.jpg

dscf1096gt3.jpg

המנצחת: תלוי איזה אודיופיל אתה ;D

פורסם

הרגת אותי עם הכותרת ;D

באמת ביזבזנו הרבה זמן בהגדרות המטומטמות של הכרטיס קול שלי אבל לא נורא יצא לי לבקר בפתח תקווה ולהתארח אצל יוסי :-*

הזאולו היה מצויין והשתי הבדלים העיקרים שלו הם הנפח שהם נותנות לצליל , הצליל נשמע יותר גדול ויותר מלא הרגשה שהצליל יותר מקיף אותך. וההבדל השני זה אימצ' , למרות שאת רוב המוזיקה שמעתי אצל יוסי היה אלקטרוני בקטעים המעטים של מוזיקה עם כלים אמיתים היה ניתן בקלות להרגיש מאיפה הצלילים באים ואיפה הכלים ממוקמים.

לגבי הקרב אני חושב שיוסי כבר סיכם בצורה טובה.

ושחכתי להגיד לך יוסי, תודה על האירוח :)

פורסם

אם בסוף לא השתמשתם בכרטיס, למה להטריד את מנוחתי בטלפון? (סתאאאם :)).

יפה שעשיתם את ההשוואה. גם השוואה בין המגברים יכולה להיות מאוד נחמדה.

Anatoli.

פורסם

אני אישית מעדיף את 880 הישנות על החדשות, ואילו ב990 אני דווקא מעדיף את החדשות. למרות שלא יצא לי לשמוע אותן הרבה. מה שכן כמו ששי אמר אז ה990 אלו 880 על סטרואידים ואני לא בטוח שלהאזנות ארוכות זה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים