עבור לתוכן

מוכרת תופעה של דיווח טמפ. של70-80 מעלות ל Q6600

Featured Replies

פורסם

יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק).

גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה.

שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה.

אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Core Temp).

פורסם

???

אני עם קירור סטוק של אינטל מגיע מקסימום במאמץ ל 68 מעלות... במנוחה 53, עם סטפינג B3.

אולי הגוף קירור לא יושב טוב על המעבד.

פורסם

כנראה

גם אצלי הגעתי ל-69 מעלות בעומס מלא (4x Stress Prime 2004) לפי CoreTemp

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבדוק האם גוף הקירור יושב טוב על המעבד ? זה קצת מסובך להתחיל לפרק את כל הקרביים של המחשב ולהוציא את לוח האם ואז להתחיל לפרק את גוף הקירור ... ולהחזיר את הכל חזרה (משחה ...) בייחוד למי שעושה זאת בפעם הראשונה.

פורסם

המארז לא נמצא במקום סגור יחסית?

עריכה: שני התוכנות הנ"ל לא נותנות קריאה מדויקת של הטמפ' במעבדים כפולי ומרובעי ליבות.

הטמפ' יכולה להיות גבוהה או נמוכה יותר ממה שהתוכנות הנ"ל מראות

פורסם

איך אני יכול לבדוק האם גוף הקירור יושב טוב על המעבד ? זה קצת מסובך להתחיל לפרק את כל הקרביים של המחשב ולהוציא את לוח האם ואז להתחיל לפרק את גוף הקירור ... ולהחזיר את הכל חזרה (משחה ...) בייחוד למי שעושה זאת בפעם הראשונה.

אם הכל עובד יציב ללא בעיות , אין שום סיבה להיות מוטרד ולהפוך עולמות

פורסם

עדיין בתת מודע זה מציק... כל תקלה שתיהייה לו (חס וחלילה) עם המחשב הוא ישר יחשוב שזה המעבד.

פורסם

עדיין בתת מודע זה מציק... כל תקלה שתיהייה לו (חס וחלילה) עם המחשב הוא ישר יחשוב שזה המעבד.

אני בהחלט מבין למה אתה מתכוון

אבל אין שום סיבה שתהיה תקלה כל זמן שהמעבד עובד בטמפרטורות בגבולות הנורמה

בכלל אני חושב , שאנשים יותר מידיי מוטרדים פה מהטמפרטורות בחלקי המחשב השונים

בקיצור כל זמן שהמחשב לא מתלונן על חום והכל עובד יציב , אין סיבה להיות מוטרדים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

המחשב אכן עובד בסדר גמור, לא מתלונן ולא מראה סימנים שונים של בעיות. כיוון שזה מחשב חדש אז בודקים בו כל דבר ואני מקווה שאת נושא הטמפ. אשכח בהמשך. כנראה שהכל בסדר ויש לזה (דיווחים על טמפ. גבוהה) הסבר טוב שאני לא יודע בשלב זה. אני מקווה שבעתיד אוכל להבין למה הדיווחים כאלה גבוהים אצלי.

פורסם

תנסה לעושת סדר במארז ,אולי זה ישפר במעט ,והבחור שיש לו גם Q6600 סטפינג B3 או משהו לא זוכר -יש לך אנטק 900 מה ציפיתה שהטמם שלך עם

מאוור סטוק של אינטל תיהיה יותר גבוהה ,איורור מארז לדעתי הרבה יותר חשוב כי כל המערכת מושפעת מזה ,לא רק המעבד .

עם הסדר במארז לא יעזור ,תנסה לבדוק באמת עם הוא יושב טוב על ה סוטק של הלוח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים