עבור לתוכן

קשר לא בריא: חיבור מדפסת = כיבוי מסך ?!

Featured Replies

פורסם

הי,

מה זה צריל להיות ?! אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל, עוד לא אמרתי צביקה פיק - המסך נכבה.

העסק לא מתרחש כשהחיבור מתבצע לפני הדלקת המחשב.

התופעה חוזרת על עצמה במחשב אחר בעל אותו מפרט אבל עם win98.

יש לי עוד כל מיני תקלות מוזרות במחשב, אני מתחיל לחשוש שמשהו נדפק בלוח האם.

האם תוכלו לעזור לי לשכנע את המחשב שלי שכדאי לו להתחיל להתנהג ? :xyxthumbs:

פורסם

מה זאת אומרת 'אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל'? אתה מחבר אותה לחיבור הLPT או שהתכוונת לחשמל?

פורסם
  • מחבר

התכונתי כשאני מחבר את המדפסת למחשב, כלומר ל-LPT, והיא כבר דולקת.

פורסם

מה זה משנה לך? אתה מחבר אותה כשהיא לא פועלת, אתה מדליק ולא נוגע יותר באותו כבל.

פורסם
  • מחבר

זה משנה, כי זה לא נשמע תקין ולמחשב שלי יש עוד התנהגויות מוזרות*...יש לי השערה שהייתי רוצה לבדוק אתכם, מביני העניין באתר, שחלק מהזכרון נדפק ואולי גרם ל"הפסקת חשמל" המוזרה הזו במסך...

* כמו המסך הכחול המפורסם (זה עם ה-IRQL NOT LESS OR EQUAL),כונן CD אחד הפסיק לתפקד לפני המון זמן, שלשום הצורב הפסיק לצרוב ועושה בעיות בקריאה, והמדפסת מדפיסה מוזר רק במחשב הזה, אחרי התקנה מחודשת של מע' ההפעלה ודרייבר מעודכן, החלפת כבל וטסט-עצמי תקין.

בכל אופן תודה על הטיפ, זה מה שאעשה מעכשיו, אבל אם יש למישהו רעיון או תגובה להשערה שלי, אשמח לשמוע.

פורסם

גם לי זה היה קורה, אל הגעתי למסקנה אחרת, לפעמים אם תשים לב, כשאתה מחבר את חיבור המדפסת, לפעמים נוצר

ניצוץ קטן של חשמל בגלל החשמל שעובר בקבל LTP.

עכשיו ברגע שאתה מחבר אותו הוא יוצר מן ניצוץ, מה שגרם במיקרה שלי, שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד והייתי צריך לעשות RESTART.

כניראה שזה נוצר בגלל איזושהיא הגנה על הלוח/ספק.

אותו מיקרה היה לי בדיוק עם משקפי תלת מימד שהיו לי, לפעמים כשהם לא היו מחוברים (יש מן מפצל מיוחד שכזה), אז הכבל של המשקפים

היה נוגע במארז והתחילו להיות בעיות מוזרות, מאז שהוצאתי את החיבור המיוחד כולן נעלמו...

MOOMOO

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות !

פורסם

חיבור מקבילי הוא לא כמו usb שאפשר לחבר אותו כשהמחשב פועל.

צריך לחבר אותו כשהמחשב כבוי. לכן התופעה שציינת וכן גם הניצוץ שקרה זה בכלל לא מוזר.

פורסם

דווקא לי אין שום בעיה לחבר דברים לכל יציאה שהיא כשהמחשב פועל.

כולל ה LPT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים