פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים כפתור ימני ---> חדש ---> והוף חסר לי צייר. איך מוסיפים לינק לתפריט NEW?יש לי שם WORD וכו' אבל חסר לי צייר.עזרה בבקשה.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים תוריד TWEAKUI ממייקרוסופטhttp://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים אוקיי, מקווה שאני יעזור לך, אני יודע שעבר הרבה זמן, אבל מישהו פתח ת'רד דומה, ויש מצב נמצא פתרון:כנס ללוח בקרה, הוספה והסרה של תוכניות. בצד שמאל לבחור ADD\REMOVE WINDOWS COMPONENTSתמשיך לפי התמונה שאני מצרף.בשלב 4, תעיף את ה V ותאשר.אחרי זה תעשה אותו דבר ותחזיר את ה V ותאשר, יש מצב שתהיה חייב את הדיסק של הווינדווס בשביל זה.אני חושב שזה יחזיר לך את מה שאתה רוצה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים תודה חבר. התקנתי ויסטה מאז. תודה בכל אופן אתה גבר. תודה, ותתחדש. שמור את ההודעה איפשהו, למקרה שתחזור בחזרה ל XP, הרבה אנשים חזרו ל XP אחרי חוויה לא נעימה עם ויסטה
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים תוריד TWEAKUI ממייקרוסופט תודה. סוף סוף אני יכול שוב ליצור קבצי טקסט חדשים בלי להסתבך
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים לדעתי TWEAKUI זו תוכנה חובה בכל ווינדווס.אני לא מבין למה מייקרוסופט לא מטמיעים אותה בהתקנה.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר תודה, ותתחדש. שמור את ההודעה איפשהו, למקרה שתחזור בחזרה ל XP, הרבה אנשים חזרו ל XP אחרי חוויה לא נעימה עם ויסטה אני לא מאמין שאחזור. זו הפעם השניה שאני מתקין VISTA. מקודם הסרתי כי הייתה גרועה אבל עכשיו אחרי העדכונים היא סבבה. אני מחכה ל SP1 ואז הכל יהיה הרבה יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.