פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אני אישית אהבתי את העציוב שלו עם הקונסולה למעלה אבל רציתי לשמעו את דעתכם עליו מכיוון שאף פעם לא המלציו עליו בפורום בטח ישנה סיבה רצינית לכך..רמת האוורור שלו =?רמת השקט שלו שווה ל?המפרט שלי דר"כ הוא : q6660 g0 8800320mb big typ/v1 250g p35-ds3
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר ראיתי ביקרות די טובה עליו 3dgamemanאבל לא התייחסו לגבי הרעש שלו ולמערכת קירור אם מישהו יכול להביא לי עליו ביקורות נוספות או מארז באותו סדר גודל עם עיצוב מיוחד ועדיך עם צגי LCD או שמשהו בסגנון אשמח מאודד או המלצה לבקרת מאוררים עם צג LCD
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים במחירו יש עדיפים..3Dgman הוא אתר נחמד שאפשר לראות בוידאו את המארזים ותו לא
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר עדיפים כמו?אינ פשוט אוהב את העיצוב ואני אוהב את הפיצ'רים והמסכים וכל אלה השאלה הם זה בא על חשבון הרעש.... ואם כן עד לאיזה רמה
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר אמממאינ רוצה שהמארז +הספק יעלו משהו כמו 1000 גג 1100 שחועוד פעם אינ רוצה עם פ'יצרים אורות וLCD אם אפשרהאם כח אלה באים על חשבון הרעש?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר כן אתה האפשרויות האלה הכרתי אבל הם מגיעים ללא צגי קרת טמפ' +בקרת מאווררים ופ'יצרים אחריםואני לא ממש אהבתי את העיצוב של הP150..האם יש מ שהו שיכלול עם פיצ'רים וגם לא יעבור את רמת הרעש הנורמלית?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים Lexa Blackline מגיע עם אורות צד ועם לוח שמראה טמפ'...יותר מזה זה כבר ממש מיותר.גם ככה הטמפ' לא "נכונות" כי הם מראות את הטמ'פ בתוך המארז והנתון הזה ממש לא אמור לעניין אותך..
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר האם אתה יכול להגיד לי מה רמת הרעש בnemsis? או אתר עם ביקורת שכוללת התיחסות לרעש?מה החסרונות במארז הזה? אינ פשוט נדלקתי מהעיצוב ואשמח לדעת מה דעתך המקצועית עליו
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר בכל מקרה נראה לי אני הולך על P150 כי השקט יותר חשוב לי מהמסך הזה למעלה שבכל מקרה אני לא ישתמש בוא..האם יש מארז שקט יותר באותו מחיר עם ספק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.