פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים לא מוסיף סוכר בכלל, לא לתה ולא לקפה.לא יכול לסבול את זה כשזה מתוק. :errrr:
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים אמאללאאאההה כמה סוכר אתם שמים!!!אני שם בקפה כפית אחת ובתה כלום!!! זה מתוק כשלעצמו ואני לא חולה סוכרת
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים בתה רגיל בטעם נורמלי של פירות או קינמון אני שם כפית אחת, אבל אם זה הליפטון הצהוב המגעיל ואין לי משהו אחר אני שם איזה 5-6 רק שיהיה סביל... ותה בטעם קינמון שולטטטטטטטטטטטטטט
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים קפטן פיקארד היה שותה ארל גריי. אני שם 2 כפיות בדר"כ. ומה הקטע של לשתות עם סוכר חום? זה בדיוק אותו דבר רק עולה פי 3.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר לכל מי שמתשמ בסוכר חום שעולה פי 3 מסוכר רגיל ושווה פחות מחצי מיחס העלות:תועלת:סוכר חום. לכאורה יותר בריא אך מכיל בדיוק את אותן קלוריות. ``סוכר חום``, כותבת הנטורופתית ורד לב העוסקת בייעוץ תזונתי, ``זהו סוכר שעבר תהליך אחד פחות בשרשרת העיבוד לעומת הסוכר הרגיל, מה שהשאיר אותו עם מעט ויטמינים ומינרלים. מאחר וזהו מוצר מעובד ומופרד הוא אינו מומלץ, אך הוא הרע במיעוטו. הסוכר החום מכיל את הויטמינים הדרושים לעיכולו ולכן אינו ``שודד`` מהגוף את הויטמינים הללו, או אולי יותר נכון לומר, שודד פחות.במקרה של סוכר חום כהה, ברוב המקרים זהו סוכר רגיל שהוסיפו לו צבע מאכל קרמל, במקרה הרע, או מעט מולסה במקרה הטוב. הוא לא מומלץ לשימוש. סוכר חום מסוג `דמררה`, זהו הסוכר בעל הגרגירים הזהובים. סוכר זה מכיל קצת יותר ויטמינים ומינרלים מאשר הסוכר הלבן הפשוט``.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים למה שמישהו בגילאים האלה שפה ישתה עם סוכרזית...לא יודע. אבל מתוך ה90 שהצביעו, הייתי מניח שלפחות כמה מהם שותים עם סוכרזית.איי! מישהו הצביע לסוכרזית.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים הייתי מצביע אבל אני לא שותה תה שונא תה.. חחח. רק קפה ^^ ואם כבר קפה אז 1.5 כפיות לכפית קפה P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.