פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים תה צריך להיות מתוק וקפה צריך להיות מר, אבל את שניהם אני שותה עם חצי סוכר. ורק סוכר דמררה בשבילי בבקשה. ועוד דרך לדעת שזה מספיק (מישהוא מהצבא שלי): "כמה סוכר? עד שהכפית עומדת לבד!"
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים וואי כמה זמן לא יצא לי לשתות תה, אני רוב הזמן על קפה.. אממ שם 1 כפית סוכר.(לפעמים שותה את זה מר)
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים 6-7 ולפעמים יותר...ואם מישהו חושב שאני עובד עליו - אז תדעו , אני הכי רציני שיש.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים זה תלוי איזה סוג של תה , אבל בתה רגיל צריך לפחות כפית וחצי - 2 כדי שהוא יהיה מתוק. וגם אז הוא לא הכי מתוק חח..אני כמעט לא שותה תה , רק במצבים שאין נס קפה ואם אני שותה תה , אני שותה תה עם חלב , שזה נותן לו טעם טוב , בתה בלי חלב אני מרגיש שזה סתם מר מגעיל כזה , וגם זה עושה על השיניים כתמים !! בנס קפה אני מקפיד רק על כפית - כפית וחצי ,וזה די מספיק להמתיק אותו קצת , אני שותה הרבה נס ביום , והרבה סוכר ביום זה רעל , בגלל זה כל פעם שאני מגיע לסוף הספל לכמה לגימות אחרונות , אז אני שופך ולא שותה את זה ..כי זה גם הסוף וזה כבר לא חם..וגם זה כל הסוכר שנשאר ספוג למטה
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים זה תלוי איזה סוג של תה , אבל בתה רגיל צריך לפחות כפית וחצי - 2 כדי שהוא יהיה מתוק. וגם אז הוא לא הכי מתוק חח..אני כמעט לא שותה תה , רק במצבים שאין נס קפה ואם אני שותה תה , אני שותה תה עם חלב , שזה נותן לו טעם טוב טעם מגעיל, בתה בלי חלב אני מרגיש שזה סתם מר מגעיל כזה , וגם זה עושה על השיניים כתמים !! בנס קפה אני מקפיד רק על כפית - כפית וחצי ,וזה די מספיק להמתיק אותו קצת , אני שותה הרבה נס ביום , והרבה סוכר ביום זה רעל , בגלל זה כל פעם שאני מגיע לסוף הספל לכמה לגימות אחרונות , אז אני שופך ולא שותה את זה ..כי זה גם הסוף וזה כבר לא חם..וגם זה כל הסוכר שנשאר ספוג למטה תתחיל לערבב את הנס
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים התה הכי טעים שאני מכיר זה של וויסוצקי אם אני לא טועה נקרא "ארל גריי" זה התה הכי טעים שאני מכיר, אני לא אוהב את כל הטעמים האל של התה זה פשוט הורס ברוב המקרים
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אני בכלל שם דבש עם מזון מלכות במקום סוכר ..וסוכר אני שם רק כשאני שותה קפה בחוץ באיזשהו מקום ..בבית כשאני שותה תה ואין דבש אז אני שם צוקה-קנדל .. שזה כמו קוביות סוכר, אבל לא קוביות סוכר ..לא יודע איך להסביר מה זה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.